Inloggen
Vacature plaatsen Op WerkZoeken.nl vind je 5.376 vacatures van 880 bedrijven
Wat? Waar? Max. reisafstand  
      Uitgebreid zoeken

Vacatures Zoeken


Doorzoek 5.376 banen

Wat?
Waar?
Straal:
Functies

Vacatures Gulpen


         Hieronder vindt u de Vacatures op WerkZoeken.nl in de plaats Gulpen.

1 - 15 van 80 1 2 3 4 5 6 Volgende 15 »

Je bent verantwoordelijk voor het controleren, onderhoud, testen en repareren van lasapparatuur. Je spoort storingen op en verhelpt deze, op locatie, bij de klant en in de werkplaats. Je sluit materieel op locatie aan en je bent verantwoordelijk voor de bijbehorende administratie, het schrijven van opstellings- meet- en reparatierapporten. Je werkt nauw samen met je collega’s en bent instaat om het team op termijn aan...

We zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Customer Service Representative. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met klanten/ relaties en leveranciers zowel telefonisch als per email. Beantwoorden van vragen over orderstatus, prijzen en ook levertijden. Je onderhoudt contact met interne klanten zoals afdeling export maar ook met de vertegenwoordigers in de...

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Sittard zijn we vaak op zoek naar Chauffeurs met een CE rijbewijs. Belangrijk is dat de kandidaat een servicegerichte instelling heeft.

Het demonteren, reviseren en wikkelen van elektromotoren en pompen. Het werk is 70% WTB en 30% Elektrotechnisch. Ook conventioneel draaiwerk behoort tot de werkzaamheden.

Het onderhouden van machinepark binnen een productie-omgeving, oplossen van storingen. Werkzaamheden vinden plaats in ploegen.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar 3 FTE voor ieder 20 uur per week. Je kunt 6 dagen per week ingezet worden incl. koopavond tot 22:00 uur en zaterdag. Je realiseert op basis van kennis door advies aan de klant, beschikbare voorraad evenals door het onderhouden van een uitnodigende en presentatie maximale verkoop van alle in het assortiment opgenomen artikelen.

Voert interne transportactiviteiten uit zodanig dat de goederen op de daarvoor bestemde plaats terecht komen. Ontvangt goederen conform pakbon en voert een eerste visuele kwaliteitscontrole uit. Signaleert afwijkingen aan de leidinggevende. Is verantwoordelijk dat artikelen gevuld worden conform richtlijnen, zodanig dat er een commercieel aantrekkelijk winkelbeeld ontstaat. Tevens orderpicken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewerken van producten middels CNC draai/dreesmachines. Je bent in staat om zelfstandig vanaf tekening producten te programmeren en te bewerken. Ervaring met Style besturing is een grote pré. Programmeren doe je zelf aan de machine en is een harde eis. Taken: bepalen werkvolgorde aan de hand van de tekening; programmeren aan de machine; selecteren en instellen van...

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een lasser/ machinebediener. Je werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van producten, onder andere met behulp van lassen. Werkzaamheden vinden plaats in ploegen.

Realiseert op basis van kennis door advies aan de klant, beschikbare voorraad evenals door het onderhouden van een uitnodigende en voedselveilige presentatie maximale verkoop van alle in het assortiment opgenomen artikelen. Eigen handelen is gericht op up selling en cross selling. Werktijden: ma t/m vrij in de ochtend: 06:00-12:00 uur.

De businessanalist voorziet, onderkent en vertaalt de behoeftes van de business naar bruikbare oplossingen en draagt tevens zorg voor de invoering hiervan. Werkzaamheden: Het adequaat reageren en anticiperen op wensen van de business en deze vertalen naar applicatieaanpassingen.Het adequaat reageren en anticiperen op ontwikkelingen in relevante wet- en regelgeving en deze vertalen naar applicatieaanpassingen.Het...

Voor onze klant in Maastricht zijn we per direct op zoek naar verhuizers / hulpkrachten.

Als Customer Service Representative ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten en beantwoord je telefonisch vragen over onderhoud en auto onderdelen. Als een klant belt met een storing dan ga je na wat het probleem is en assisteer je de klant zodat hij zo snel mogelijk weer mobiel is.

Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het klantencontact met de binnen- en buitenlandse klanten. Je ondersteunt de buitendienst en pleegt acquisitie om de verkoop te stimuleren. De focus zal liggen op de Duitstalige gebieden.

Uitvoeren van de marktverordeningHet coördineren van promotionele activiteiten rondom markt.Het actualiseren van verordeningenHet afgeven van vergunningen en het afsluiten van overeenkomstenUitvoeren van werkzaamheden op het gebied van het markt- en havenwezen.Adviseren over het markt- en havenwezen.

 
1 - 15 van 80 1 2 3 4 5 6 Volgende 15 »
Vacatures automatisch in je mailbox
Ontvang direct een e-mail wanneer er een nieuwe Vacature in Gulpen wordt geplaatst.
Jouw e-mailadres:
WerkZoeken.nl
  • KvK: 18082962, © 2013 - 2014
De gemiddelde Vacature Gulpen scoort een 8,7 gebaseerd op 80 stemmen.
Algemeen
WerkZoeken.nl maakt onderdeel uit van: