user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operationeel leidinggevende

Vacature Veenendaal

Flox BV
 • Flox BV
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Daadkrachtig, Doorzetter, Leiding geven, implementeren en verbeteren van bedrijfsprocessen, Teambouwer, Aantoonbare kennis en ervaring in de (Party)Catering.

Trots op
Vol trots kijk je met je team terug op een fantastisch evenement. Alles was tot in de puntjes voorbereid en dat zag je. Alles wat nodig was om het evenement op locatie te laten slagen was aanwezig. Je hebt de partymanager volledig ondersteund door een correcte en complete voorbereiding. Elk detail klopte. Samen met de medewerkers uit de expeditie en de keuken hebben jullie aan de achterkant alles geregeld. Dit was echt een event volgens het boekje.

Wat ga jij doen?
Jij gaat de eindverantwoordelijkheid dragen over de dagelijkse gang van zaken. Jouw functie is grofweg verdeeld in drie onderdelen: expeditie(40%), kantoor(30%) en events(30%).

Expeditie (spoelkeuken, opslag, logistiek) en Kantoor
Dit is samen met de keuken het hart van CGN. De plek waar alles begint. Hier ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle uitgaande partijen. Projectmanagement is hierin samen met je collega's op kantoor de eerste stap. Je zorgt dat de voorbereiding van de verschillende events in orde is. De juiste hoeveelheden zijn besteld en dat de materialen voor de verschillende partijen volgens de geldende procedures klaarstaan. Daarnaast ben je verantwoordelijk dat de binnen- en terugkomende materialen weer opgeruimd worden. Hierin zorg je voor een opgeruimde werkomgeving en houdt toezicht op de naleving en voorschriften op het gebied van veiligheid. Het totale team van CGN bestaat uit 18 vaste medewerkers en 30 oproepkrachten. Het uitvoerend team van 5 vaste medewerkers en 30 oproepkrachten geef je leiding en je adviseert en controleert daarbij in hun dagelijkse werkzaamheden.
Daarnaast ga jij aan de slag met het optimaliseren van de huidige processen en procedures. Op basis van jouw ervaring in de horeca branche weet jij welke stappen er gezet moeten worden en welke ontwikkelingen je moet doorvoeren om de efficiëntie en kwaliteit te verhogen en je team daar in mee te krijgen.

Events
Bij een aantal grote evenementen ben je aanwezig om de partymanager te ondersteunen. Je zorgt ervoor dat de puntjes op de i worden gezet. Daarnaast ben je met enige regelmaat aanwezig bij evenementen om te zien of alles draait zoals afgesproken en of er zaken nog beter kunnen. "Let's make things better" is iets waar je warm voor loopt. Deze kennis neem je mee in de planning van de partijen en in het trainen van (oproep) medewerkers.

lees meer

Gestelde eisen Wie zijn wij?
Wij zijn Catering Groep Nederland..MET LEF EN LIEFDE Mooie producten worden met liefde gemaakt. Het is het enige ingrediënt dat je nooit teveel kunt gebruiken. Het maakt ons werk en het event net iets mooier, specialer en sprankelender. Bij Catering Groep Nederland draait alles om mensen en hun passie voor het vak. Doen waar je goed in bent. En dat merk je. Proef het verschil! Door passie voor eten en drinken, duidelijke en heldere concepten en een opvallende persoonlijke benadering maken wij deze beleving waar. Wij zijn een party- en eventcateraar met een landelijke dekking. Wij zijn gevestigd in het midden van het land; Veenendaal.

Wie ben jij?
Jij bent een daadkrachtige leider en doorzetter. Jij durft beslissingen te nemen op basis van jouw ervaring. Ook al is dat tegen de stroom in. Je weet mensen enthousiast voor de visie te krijgen. Jij weet dat samenwerken hiervoor essentieel is. In een hectische omgeving houd jij het resultaat voor ogen en zorg je dat deze gestructureerd behaald wordt. Jij weet dat het werken in de eventbranche betekent dat het regelmatig voorkomt dat jij in de avond en in de weekenden (zondagen heerlijk vrij trouwens ;-)) werkt.

Daarnaast heb jij:
 • Passie voor eten en events
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de (party) catering en in de horeca, bij voorkeur in een soortgelijke functie
 • Minimaal rijbewijs B
 • HBO werk- en denkniveau
 • Certificaat "Sociale Hygiëne" en "HACCP"
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen
 • Oog voor details en precisie en houdt je van gestructureerd werken.

Arbeidsvoorwaarden
Jij krijgt van ons;
Een leiderschapsrol in een inspirerende en afwisselende werkomgeving. Je geeft leiding aan een divers en loyaal gezellig team. Uitdaging en mogelijkheid om te groeien. Je krijgt de ruimte om successen te behalen en deze in teamverband te vieren.
Daarnaast krijg je:
 • Full-time functie op basis van 40 uur
 • Een team dat eten en events echt als passie heeft
 • Salaris conform Horeca-CAO. Functiegroep 8,9 of 10
 • Overuren als opbouw Tijd voor Tijd
 • Budget om te investeren in het verbeteren van bedrijfsprocessen
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Bedrijfsauto Woon-werk en telefoon
 • Open en directe bedrijfscultuur
 • Een team dat veel voor elkaar over heeft in de samenwerking
 • Een goede sfeer en hele leuke collega's

  Wil jij dit ook?
  Flox werkt verzorgt exclusief de werving en selectie van deze vacature. Reageren op deze vacature kan tot 28 februari 2019. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 1 maart. Indien gewenst is eerder mogelijk.
  Zie jij jezelf als degene die met een frisse blik mee gaat in het enthousiaste team van CGN en door jouw ervaring Catering Groep Nederland naar een hoger niveau weet te tillen? Stuur je CV met korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0318- 581814.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. J.D.J. Verboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Veenendaal