line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down

Vacature Inval Pedagogisch medewerkers en Leerkrachten

Vacature Rotterdam

The School Factory
 • The School Factory Bedrijfsprofiel
 • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
 • Detachering
 • 40uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Pedagogisch medewerkers en Leerkrachten

Rotterdam, Den Haag,

Fexibel inzetbaar, per direct

flexibel inzetbaar 24-36 uur, startdatum per direct

Je functie in een notendop

Je behandelt, begeleidt, stimuleert, activeert, ondersteunt en observeert kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar in een residentiële groep en op school. Het uitvoeren van behandelplannen is voor jou geen probleem. Samen met je collega's en de leerkracht zorg je voor een optimaal behandelklimaat waarin je vorm geeft aan behandeldoelen en concrete pedagogische activiteiten. Door de steeds verdergaande integratie van zorg en onderwijs op deze locatie zul je ook regelmatig in en om de klas te vinden zijn. Dit alles in een 24-uurs situatie waarbij je natuurlijk onregelmatig werkt.

Jouw uitdaging

Je hebt minstens een aantal jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie met een soortgelijke doelgroep. Je bent een doorzetter die flexibel in kan spelen op onverwachte situaties. Je bent in staat tot objectieve observatie en rapportage en kunt zowel individueel als groepsgericht werken met jongeren. Je hebt aantoonbaar ontwikkelde competenties op het vlak van sensitiviteit, probleemanalyse, samenwerken, stressbestendigheid, zelfvertrouwen, integriteit, zelfreflectie en professionele distantie. Affiniteit met onderwijs is een pré.

Waar?

Regio Rotterdam, Gouda of Den Haag. Hier worden jeugdigen in de leeftijd van 6 – 14 jaar met complexe leer- en gedragsproblemen, vaak gecombineerd met psychiatrische aandoeningen, behandeld.

Deze jongens en meisjes hebben, vaak door hun gedrag en/of stoornis, problemen thuis, op school en in de vrije tijd. Vergeleken met hun leeftijdsgenootjes hebben zij specifieke aandacht, behandeling en begeleiding nodig die hun ouders/opvoeders (nu) niet of onvoldoende zelf kunnen geven.

Op grond van een beschikking kan een kind geplaatst worden. onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs gericht op jeugdigen met gedragsproblemen).

Gestelde eisen

Wij vragen

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde vakgerichte HBO-opleiding bijv. SPH, en/of een onderwijsbevoedheid.
 • Ervaring in een vergelijkbare setting in de jeugdhulpverlening .
 • Je hebt ervaring met residentieel werken en werken met ouders/systemen.
 • Je beschikt over kennis van en inzicht in groepsdynamische processen, de toepassing en integratie van opvoedingstheorieën, gedragstherapeutische technieken en de gangbare gedragsbeïnvloedingmethoden.
 • Je bent flexibel inzetbaar.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Een intensieve en uitdagende functie in een dynamische organisatie. Het salaris is conform de CAO-Jeugdzorg (salarisschaal 6 met een maximum van € 2.816,34 o.b.v. 36 uur) of CAO-onderwijs afhankelijk van de locatie en inzetbaarheid.

Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken dan ontvangen wij heel graag een motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Monique Huizinga, m.huizinga@theschoolfactory.eu

Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wanneer je niet beschikt over één van bovenstaande diploma's kan je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.

Bedrijfsomschrijving

Jeugdzorg

Salarisinformatie Salaris in overleg

Monique Huizinga Contactpersoon Mevr. Monique Huizinga
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Rotterdam
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Rotterdam