line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down

Vacature Leerkracht speciaal basisonderwijs

Vacature Alphen aan den Rijn

The School Factory
 • The School Factory Bedrijfsprofiel
 • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 40uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Leerkracht speciaal basisonderwijs, 40 uur per week

onze school is er voor jongens en meisjes van 6 tot 12/13 jaar, die niet goed mee kunnen komen in het regulier onderwijs, omdat ze erg druk zijn of moeite hebben zich te concentreren, gelegen aan sociaal- en emotionele problemen/stoornissen, stoornissen binnen het autistisch spectrum en/of gedragsproblemen/-stoornissen.

Wij zoeken wij voor de basisschoollocatie in Alphen aan den Rijn een bevlogen en enthousiaste

Leerkracht speciaal basisonderwijs

fulltime (5 dagen / 40 uur per week)

Jouw uitdaging

Je geeft basisonderwijs aan leerlingen met complexe gedragsproblematiek. Je stimuleert daarbij de leerlingen en hun ouders/opvoeders om zelf de regie over hun leven te pakken.

Door een stabiele en veilige (leer)omgeving te bieden, waar het kind het onderwijs krijgt dat hij of zij nodig heeft, kan het kind ontwikkelen tot een zelfstandige volwassene met talenten, dromen en mogelijkheden.

De zeven eigenschappen van Stephen Covey zijn leidend in het werken binnen onze organisatie. Wij werken met passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Herken jij jezelf in deze eigenschappen en ben je minimaal in het bezit van het hbo-diploma Leerkracht Basisonderwijs, ga dan deze uitdaging aan en solliciteer!

Wij bieden

Een dienstverband voor 40 uur per week voor in eerste instantie tijdelijk, met de mogelijk tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie is gewaardeerd in schaal LB.

We zijn een dynamische organisatie waarin volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Onder begeleiding van mede-professionals op jouw locatie probeer je via de methodiek van Handelingsgericht Werken het meest optimale uit de leerling te halen. Door trainingen als Persoonlijk Meesterschap, Gezamenlijk Gezag, Veilig Vakmanschap en Blijf Cool werk je ook aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen, die deze doelgroep en passend onderwijs met zich meebrengen.

Reageer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan

We ontvangen graag een korte motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Monique Huizinga, m.huizinga@theschoolfactory.eu

Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Gestelde eisen
 • Je hebt een PABO diploma
 • Master SEN of academische PABO is een pré
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het speciaal onderwijs
 • Je hebt kennis van en ervaring met leer- en gedragsproblematiek (ASS, ODD, ADHD e.d.)
 • Je biedt structuur, je bent consequent en duidelijk
 • Je bent pedagogisch ijzersterk
 • Je bent daadkrachtig en staat stevig in je schoenen
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om met ouders en

leerlingen op niveau te communiceren en contacten te onderhouden

 • Je hebt een sturende en motiverende rol in de klas, alsmede een sterke binding met de leerlingen
 • Je bent ICT Vaardig


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Een dienstverband voor 40 uur per week voor in eerste instantie tijdelijk, met de mogelijk tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie is gewaardeerd in schaal LB.

Wij zijn een dynamische organisatie waarin volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Onder begeleiding van mede-professionals op jouw locatie probeer je via de methodiek van Handelingsgericht Werken het meest optimale uit de leerling te halen. Door trainingen als Persoonlijk Meesterschap, Gezamenlijk Gezag, Veilig Vakmanschap en Blijf Cool werk je ook aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen, die deze doelgroep en passend onderwijs met zich meebrengen.

Bedrijfsomschrijving

Speciaal basisonderwijs

Salarisinformatie Salaris in overleg

Monique Huizinga Contactpersoon Mevr. Monique Huizinga
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Alphen aan den Rijn
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Alphen aan den Rijn