user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Word Docent / Leerkracht in het Speciaal Onderwijs!

Vacature Dordrecht

The School Factory
  • The School Factory Bedrijfsprofiel
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Word Docent / Leerkracht in het Speciaal Onderwijs!

Speciaal Onderwijs biedt perspectief!

Het speciaal onderwijs is helemaal afgestemd op leerlingen met complexe gedragsproblemen of gedragsstoornissen. Op onze scholen zijn de klassen kleiner, is er kennis van de problematiek en ruimte voor individuele aandacht. We werken in kleine hechte teams en opbrengstgericht met als doel dat onze leerlingen een diploma behalen of doorstromen naar een aansluitend onderwijsniveau op het regulier onderwijs of arbeid.

Onze docenten ontwikkelen zich voortdurend door de trainingen van onze eigen Academie, zoals Gezamenlijk Gezag, RADAR en Persoonlijk Meesterschap. Dat maakt werken binnen de organisatie leuk, uitdagend en inspirerend!

Heb je altijd al willen weten hoe het is om in het speciaal onderwijs les te geven? Of om te horen van de leerlingen hoe zij onze scholen ervaren? Dan is dit je kans!

Wij hebben vacatures op onze scholen voor het SO, diplomagericht VSO en praktijkonderwijs in de regio Zuid-Holland (Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Oostvoorne, Gouda, Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Den Haag) en voor onze talenten-flexpool.

Wie ben jij

  • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen.

We zijn op zoek naar leerkracht en die ieder kind als uniek ziet en met een passie voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften. Jij bent een doorzetter en staat stevig in je schoenen. Je bent een betrokken en gedreven leerkracht en je gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

Ben jij een leerkracht die bij elke leerling zijn of haar unieke mogelijkheden zoekt en streeft naar maximale ontplooiing?

Onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken dan ontvangen wij heel graag een motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Monique Huizinga, m.huizinga@theschoolfactory.eu

Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wanneer je niet beschikt over één van bovenstaande diploma's kan je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.

lees meer

Gestelde eisen

Om jouw functie zo goed mogelijk te vervullen, breng je ervaring en kennis mee:

• Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid;

• Je hebt affiniteit en recente, relevante ervaring met onze doelgroep;

• Je bent pedagogisch en administratief sterk;

• Je maakt makkelijk verbinding en weet een prettige sfeer in de klas te realiseren.Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Primair Onderwijs. Het dienstverband is in eerste instantie tijdelijk, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Speciaal onderwijs

Salarisinformatie Salaris in overleg
Monique Huizinga Contactpersoon Mevr. Monique Huizinga
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Dordrecht
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Dordrecht