user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Docent Aardrijkskunde VSO PER DIRECT

Vacature Amsterdam

The School Factory
  • The School Factory Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Docent Informatica?
200+ Werkgevers zoeken nu Docenten Informatica

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature

Functieomschrijving

Als docent aardrijkskunde leer je leerlingen van het Havo/VWO eindexamenjaarm. binnen cluster-4 om met een geografische bril naar de wereld te kijken en zodoende de wereld om ons heen te verhelderen. Je ziet het als een kunst om de nieuwsgierigheid van leerlingen vast te houden en om te zetten in leergierigheid. Kennis delen en bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren zijn voor jou redenen waarom jij ervoor gekozen hebt om voor de klas te gaan staan! Je hebt oog voor de mogelijkheden van de leerlingen en motiveert de leerlingen om zichzelf te ontwikkelen.

Verder ben jij bekend met de (eind)doelen van het speciaal onderwijs en ben je in staat de leerlingen naar dit niveau toe te begeleiden. Je doet dit door middel van het gebruik van de (mogelijk beschikbare) methodes, maar indien de praktijk vraagt om extra interessante en aansprekende voorbeelden weet je deze te vinden, te ontwikkelen en in te zetten. Als docent vanuit The School Factory word je dikwijls gezien als dé docent die net dat stapje extra kan zetten om leerlingen naar het doel te begeleiden!

lees meer

Gestelde eisen

Functie-eisen

• Je bent in het bezit van een eerste of tweedegraads lesbevoegdheid;

• Ervaring in het Speciaal Onderwijs is een pré;

• Goede contactuele, sociale en reflectieve vaardigheden;

• Vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch sterk onderlegd.Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt samen met een team enthousiaste collega's in het onderwijs en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een salaris conform de onderwijs cao. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

• Concurrerend salaris, afhankelijk van kennis, ervaring en bevoegdheid

• Doorbetaling tijdens de onderwijsvakanties

• Goede pensioenregeling

• Doorlopend uitdagende opdrachten in het onderwijs of mogelijkheden op een vast dienstverband bij een school bij goed functioneren

• Intensieve en persoonlijke begeleiding

Het Voortgezet Speciaal Onderwijs is een vak apart, je moet immers van alle markten thuis zijn en elke leerling heeft een individuele aanpak nodig. Als de uitdaging van het Voortgezet Speciaal Onderwijs jou energie geeft dan komen wij graag in contact met jou!

Onze nieuwe collega?

Bij interesse ontvangen wij graag een korte motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Marcy Sassen, m.sassen@theschoolfactory.eu. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer

06-40711613

Een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wanneer je niet beschikt over één van bovenstaande diploma's kan je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bedrijfsomschrijving

Via The School Factory kom je terecht bij een van onze opdrachtgevers. De scholen hanteren een orthopedagogische en orthodidactische benadering, ze hebben een duidelijke structuur in aanbod en dagritme, werken met ontwikkelingsperspectieven, geven les in kleine groepen, het lesaanbod wordt zo veel mogelijk afgestemd op de leerlingen en is gericht op zowel de cognitieve als de sociaal-emotionele ontwikkeling. Maar de ontwikkeling van de leerlingen stopt niet na onderwijs bij een van deze scholen. De leerlingen stromen uit naar diverse vormen van onderwijs (vo, mbo, hbo en wo) of arbeid.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Marcy Sassen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Amsterdam
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam