user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature AVO Docent

Vacature Den Haag

The School Factory
 • The School Factory Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Docent Informatica?
200+ Werkgevers zoeken nu Docenten Informatica

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature

AVO Docent

Ben jij een leraar met een hart voor leerlingen?

Vind jij het leuk om jouw passie en je kennis van de AVO vakken op een inspirerende manier over te brengen aan leerlingen?

Wil je graag meer tijd voor iedere individuele leerling?

Vind je afwisseling in je werk belangrijk, dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

AVO Docent

Wie ben jij?

Lesgeven is je passie.

 • Met jouw energie en didactische vaardigheden maak je van elke dag een bijzondere dag!
 • Je bent vakinhoudelijk op de hoogte, maar vooral ook geïnteresseerd in je leerlingen.
 • Je wilt les geven in kleinere groepen, met aandacht voor de individuele leerling, een “speciale leerling”.
 • Op de locatie zitten leerlingen met een diversiteit aan gedragsproblemen, maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben mogelijkheden en talenten. We willen hen de kwaliteit bieden die ze verdienen, daar zijn goede leraren voor nodig. Wij zoeken jou!

Inhoud van je functie

Als AVO Docent ben je werkzaam binnen onze unieke school, waarin onderwijs- en jeugd & opvoedhulp met elkaar verbonden zijn.

Je geeft les aan groepen van maximaal 8/9 leerlingen.

Je bent verantwoordelijk voor het geven van algemeen vormende vakken (AVO), Nederlands, Engels, rekenen en wiskunde, maatschappijleer, economie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Naast het lesgeven, ben je verantwoordelijk voor de leerlingbegeleiding en de onderwijsontwikkeling. Het is hierbij van belang dat je stevig in je schoenen staat, een bouwer bent en in staat bent om werk te zien en vervolgens op te pakken.

lees meer

Gestelde eisen
 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma of een eerste of tweedegraads docentenopleiding;;
 • Je hebt ervaring binnen het Voortgezet (Speciaal) Onderwijs en bij voorkeur ervaring met de beschreven doelgroep in een onderwijs- of hulpverleningssituatie;
 • Je hebt een goed klassenmanagement en je kunt orde houden;
 • Je beschikt over uitstekende didactische vaardigheden;
 • Je bent daadkrachtig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent een stabiele factor voor de leerlingen, het team en de ouders.
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

De functie betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband, bij goed functioneren. Wij vinden het belangrijk te investeren in de begeleiding van nieuwe medewerkers. Na je start bij ons op school wordt in overleg een inwerkprogramma opgesteld zodat je snel vertrouwd raakt met je collega's, onze leerlingen, het pedagogisch handelen, de zorgstructuur en de dagelijkse routines. Het salaris is ingeschaald op Schaal LB (CAO-PB).

Onze nieuwe collega?

Wij ontvangen graag een korte motivatiebrief en een recent update van je CV t.a.v. Karen Heidweiller naar k.heidweiller@theschoolfactory.eu. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons telefonisch bereiken op 06-40029788.

De procedure sluit zodra er een geschikte kandidaat is gevonden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Als het niet goed gaat met een kind, blijven de problemen meestal niet tot thuis beperkt. Dan loopt het op school ook niet lekker. De problemen van alle kanten aanpakken, dat is het meest effectief. Altra heeft daarvoor de kennis in huis. Samen met het gezin, school en het eigen netwerk werken we aan een oplossing.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Karen Heidweiller
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Den Haag
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Den Haag