user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Docent Koken

Vacature Spijkenisse

The School Factory
 • The School Factory Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Docent Informatica?
200+ Werkgevers zoeken nu Docenten Informatica

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Docent Koken"School voor speciale leerlingen zoekt speciale docenten"Voor een leuke VSO school in regio Spijkenisse zijn wij op zoek naar een creatieve docent Koken met ervaring binnen het VSO die het "knopje" weet te vinden bij onze leerlingen.Een docent met hart voor onze leerlingen, collegiaal, creatief en met veel humor.Ben jij deze docent? Lees dan snel verder want dan zoeken we jou.per direct Dit College verzorgt onderwijs aan speciale leerlingen van 12 tot en met 20 jaar in de regio Dordrecht. Het onderwijs is scherp afgestemd op de ontwikkelingsmogelijkheden van de individuele leerling: Voortgezet Speciaal Onderwijs voor jongeren met een gedragsstoornis en/of psychiatrische problematiek.Je profiel
 • Je hebt hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze leerlingen te werken.
 • Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt met onze specifieke doelgroep.
 • Je hebt een afgeronde passende opleiding.
 • Naast een heldere motivatie voor de vacature en het werken met deze doelgroep beschik je over doorzettingsvermogen, kun je tegen een stootje en ben je in staat een professionele relatie aan te gaan met de leerlingen.
 • Je bent enthousiast en betrokken en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je weet wat er in een resultaatverantwoordelijke setting van je verwacht wordt.
De lessen van de docent Koken worden grotendeels gegeven in een goed geoutilleerd Horeca lokaal.Aard van het dienstverbandVoor deze vacature geldt dat er sprake is van een tijdelijke aanstelling met het vooruitzicht op een vaste aanstelling (na een periode van één jaar) bij goed functioneren.Inwerken en begeleidenWij vinden het belangrijk te investeren in de begeleiding van nieuwe medewerkers. Na je start bij ons op school wordt je daarom gekoppeld aan een senior docent en wordt in overleg een inwerkprogramma opgesteld zodat je snel vertrouwd raakt met je collega's, onze leerlingen, het pedagogisch handelen, de zorgstructuur en de dagelijkse routines.Herken je jezelf in bovenstaande profiel, mail je cv en motivatie dan naar Monique Huizinga, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Een recente VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure, zonder onderwijsbevoegdheid kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.

lees meer

Gestelde eisen
 • Je bent in het bezit van een afgeronde 2e graads opleiding Consumptieve Technieken en/of een PABO opleiding met ervaring binnen het VSO
 • Academische pabo en/of master SEN is een pré!
 • Je bent pedagogisch ijzersterk
 • Je hebt een goed klassenmanagement, je kunt orde houden in de les en weet leerlingen voor je te winnen
 • Je bent in staat te differentiëren tussen de verschillende niveauverschillen
 • Je bent flexibel, oplossingsgericht en creatief
 • Je bent didactisch en vakinhoudelijk sterk en kan deze leerlingen doelgericht naar een hoger niveau tillen
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je kan goed samenwerken in een team
Bij interesse ontvangen wij graag een korte motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Monique Huizinga, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wanneer je niet beschikt over één van bovenstaande diploma's kan je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.

Arbeidsvoorwaarden
SalarisSchaal LB CAO PO, optie tot een vast dienstverband.

lees meer

Bedrijfsomschrijving VSO
Salarisinformatie Salaris in overleg
Monique Huizinga Contactpersoon Mevr. Monique Huizinga
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Docent Koken
Score: 8.0
Stemmen: 20

Vergelijkbare vacatures voor in regio Spijkenisse Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Spijkenisse