user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Docent Consumptieve Technieken

Vacature Spijkenisse

The School Factory
  • The School Factory Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Docent Informatica?
200+ Werkgevers zoeken nu Docenten Informatica

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Docent Consumptieve TechniekenSpeciale docenten gezocht om onderwijs voor “speciale leerlingen” te verzorgenVoor een vooruitstrevende school voor Voortgezet Onderwijs aan Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen (VSO-ZMOK) zoeken wij docenten met PIT!!Twee rechterhanden en graag bezig in de keuken?Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een school binnen een gesloten setting zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde docent ConsumptieveTechniek.
  • De school heeft verschillende locaties in de regio Zuid Holland: Den Haag, Zoetermeer en Delft, Gouda, Alphen, Rotterdam en Leiden.
Onze school biedt onderwijs aan leerlingen met gedragsproblematiek al dan gecombineerd met psychiatrische problematiek. Vanuit een rustige omgeving krijgen leerlingen in een veilig pedagogisch klimaat de mogelijkheid om zich via hun eigen programma te ontwikkelen. Behalve theorie en praktijk is ook persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van de werkwijze. Scholing, persoonlijke vorming en arbeidsoriëntatie en/of arbeidstoeleiding zijn dan ook dé kernelementen van onze aanpak. Wij zijn dus op zoek naar een docent die sterk in zijn schoenen staat. Je gaat lesgeven aan leerlingen in de leeftijd van 14 - 21 jaar. Het niveau van de leerlingen is wisselend. Ben jij een docent die vakinhoudelijk en pedagogisch ijzersterk is? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie!Als docent op deze speciale locatie heb je met meer dan alleen lesgeven te maken. De leerlingen die jij aan het werk moet zien te krijgen hebben heftige gedrags- en/of psychische problemen, waardoor het lastig kan zijn om ze te motiveren. Hierdoor is het belangrijk dat jij over genoeg doorzettingvermogen beschikt om toch die kleine ingang bij de leerlingen te vinden. Op deze manier kan er voorzichtig een band opgebouwd worden waardoor er kleine stappen vooruit kunnen worden gezet. Voor deze leerlingen is techniek een mooie manier om bezig te zijn en hun energie te uiten. Zie jij het als een uitdaging om deze leerlingen te ondersteunen en te motiveren? Geef jij niet snel op en ben je oper direct beschikbaar? Het is belangrijk dat je jezelf niet laat intimideren door de pittige doelgroep.

lees meer

Gestelde eisen •Je beschikt over een afgeronde passende opleiding en een lesbevoegdheid•Master SEN (of vergelijkbaar) is een pre!•Je bent in staat het eigen handelen af te stemmen op de leerbehoefte van de leerlingen•Je hebt ervaring met het werken met de doelgroep op een VMBO, praktijkschool en/of VSO clusters 4•Je hebt een sterke binding met de leerlingen en een sturende en motiverende rol•Je bent daadkrachtig en staat stevig in je schoenen•Je bent collegiaal en hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte, zelfstandige en flexibele werkhouding•Je hebt inlevingsvermogen en daadwerkelijke betrokkenheid bij de doelgroep•Deelname aan overlegvormen en het verzorgen van correcte verslaggeving behoren ook tot het takenpakket

Arbeidsvoorwaarden
CAO Primair onderwijsBij interesse ontvangen wij graag een motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Monique Huizinga, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Instelling voor jeugdpsychiatrie
Salarisinformatie Salaris in overleg
Monique Huizinga Contactpersoon Mevr. Monique Huizinga
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Docent Consumptieve Technieken
Score: 8.9
Stemmen: 17

Vergelijkbare vacatures voor in regio Spijkenisse Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Spijkenisse