user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Recruitment & Office Assistant Projob

Vacature Amsterdam

  • Projob.nl
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als Recruitment & Office Assistant...
...ben jij degene die alles regelt en coördineert en op de hoogte is van wat er overal speelt. Je ondersteunt je collega's door de binnenkomende mails en telefoontjes te beantwoorden. Je beheert de agenda, bevestigt afspraken naar klanten en kandidaten, en zorgt ervoor dat vacatures verspreid worden. Tevens ben jij de gastheer/gastvrouw van Projob, want jij ontvangt de klanten en kandidaten en zorgt dat ze zich welkom voelen bij ons. Dit maakt de functie van Recruitment & Office Assistant een afwisselende en uitdagende functie! Tóch nog op zoek naar extra uitdaging? Binnen Projob vinden wij jouw talenten en ambities belangrijk. Vind jij het leuk om je bezig te houden met Social Media, of ben jij een geboren schrijftalent en wil je helpen met het schrijven van de vacatures en nieuwsbrieven? Binnen deze functie is er alle ruimte om jouw talenten te benutten!

Wij zoeken een collega die...
...fulltime beschikbaar is. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en interesse in recruitment. Je woont in (de buurt van) Amsterdam en spreekt en schrijft perfect Nederlands en Engels. Je bent stressbestendig en flexibel, werkt nauwkeurig en gestructureerd en kan goed prioriteiten stellen. Als je daarnaast nog goed kan tafelvoetballen is dat een pré, want tussen de drukte door houden de potjes tafelvoetbal met je collega's je scherp!

Projob biedt jou...
...mooie kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Naast een bruto maandsalaris tussen de €1800,- tot €2200,- , ontvang je een winstafhankelijke bonus, een pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Er is veel aandacht voor jouw gezondheid, want er wordt dagelijks een verse en gezonde lunch verzorgd, en iedere maand komt de masseuse voor een heerlijke stoelmassage. Ook bij Projob houden we van de vrijdagmiddagborrel, maar het liefst doen we dat ook nog op een andere dag. Vier keer per jaar organiseren we een teamuitje, en om het jaar gaan we een weekend samen weg!

Projob...
...is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops en trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.
Als Recruitment & Office Assistant maak je samen met je collega's van Werving & Selectie deel uit van een Zelf Organiserend Team (ZOT). Vier keer per jaar gaan we met elkaar aan de slag onder begeleiding van een trainster op een extere trainingsdag. In een ongedwongen en veilige sfeer, op een mooie locatie midden in de natuur, wordt er aan de ontwikkeling van het team gewerkt. Mede hierdoor heerst er een veilige en vertrouwde sfeer in ons team, waar collega's elkaar helpen en oprechte interesse in elkaar hebben. Doordat er goed wordt samengewerkt, worden successen ook samen behaald (en gevierd!).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Projob.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam