user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Ervaring in een callcenter? Zet je talent in bij de Belastingdienst in Eindhoven

Vacature Eindhoven

YoungCapital
 • YoungCapital Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving
Wie ben jij? Je hebt de nodige ervaring opgedaan in een callcenter en bent nu klaar voor een volgende stap. Jij bent een ster in het luisteren, samenvatten en doorvragen en geen gesprekstechniek is jou vreemd. Het állerleukste vind jij het helpen van de burgers die met hun ingewikkelde problemen als laatste hoop bij jou terecht komen. Als geen ander kun jij deze ingewikkelde materie tastbaar maken en je hangt dan ook niet op voordat de burger alles begrijpt. Wat ga je doen? Als klantenservice medewerker bij de Belastingdienst in Eindhoven op de tweede lijn beantwoord je vragen van particulieren, ondernemers en intermediairs.  Jij staat klaar voor jouw collega's uit de eerste lijn als zij er even niet uitkomen. De Belastingdienst zorgt met een uitgebreide interne opleiding ervoor dat jij helemaal klaar wordt gestoomd voor deze uitdagende functie. Je doet gedurende deze training een diepgaande kennis op van fiscale zaken maar gaat ook in de praktijk aan de slag. Met deze combinatie van theorie en 'training on the job' kun jij het onderste uit de kan halen!  Hoe ziet dat er dan precies uit? Je start op 23 april met een interne (betaalde) opleiding bij de Belastingdienst die zal bestaan uit theorie en TOJ (Training On the Job). Tijdens het theorie gedeelte dien je 28 uur per week beschikbaar te zijn. Vervolgens start je met het TOJ traject waarbij je kunt kiezen uit min-max contracten van 24-32 of 28-36 uur. Als je de gehele opleiding positief hebt afgerond kun je eindelijk zelfstandig aan de slag! Vanaf dat moment kun je kiezen uit 20-28, 24-32 of 28-36 uur. Houd er rekening mee dat je gedurende de hele opleiding geen verlof kunt aanvragen.  Leuker kunnen we het niet maken, toch?
Wat wij bieden:
 • Een volledig betaalde interne training waardoor jij volledig voorbereid aan de slag kunt gaan;
 • Een uitdagende klantenservice functie bij een overheidsinstelling;
 • Een mooi salaris van €12,82 bruto per uur tijdens de gehele opleiding. Ná de opleiding volgt een salaris van €14,39 bruto per uur;
 • Een supermooie aanvulling op je CV;
 • Een fijne werkomgeving met een informele sfeer;

Wat wij vragen:
 • Minimaal afgeronde mbo niveau 4 opleiding
 • Minimaal afgeronde mbo niveau 4 opleiding
 • 1 à 2 jaar callcenter ervaring;
 • Een relevante opleidingsrichting: fiscaal, economie of administratie;
 • Volledige beschikbaarheid gedurende de training;

De Belastingdienst is verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen. Daarnaast spoort de organisatie fraude op, verricht zij douanetaken en zorgt zij voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven. Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent: bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen.
Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
(startersfunctie),
Contactpersoon YoungCapital Uitzendbureau
020 - 653 1544
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Ervaring in een callcenter? Zet je talent in bij de Belastingdienst in Eindhoven
Score: 7.7
Stemmen: 32

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Eindhoven