user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Parttime Klantenservice medewerker bij Louwman Group in Raamsdonksveer

Vacature Breda

YoungCapital
 • YoungCapital Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 16 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving
Als parttime klantenservice medewerker ga jij aan de slag bij een internationale, zéer bekende autodealer: Louwman Dealer Group. Jouw taken? Via de telefoon potentiële en bestaande klanten benaderen van Louwman, Alcredis, Welzorg en Louwman-franchisers. Dit zijn bijvoorbeeld klanten wiens auto aan onderhoud toe is of klanten die al lang niet bij een dealer zijn geweest. Vragen beantwoorden en advies geven Tijdens je telefoongesprekken beantwoord jij vragen van klanten en geef je advies. Dit kan gaan over een geplande onderhoudsafspraak of over de verschillende diensten die jullie aanbieden. Een klant vraagt bijvoorbeeld over de prijs en duur van bepaalde reparaties. Of heeft vragen over het regelen van vervangend vervoer. Jij geeft het beste advies. Wil de klant een afspraak maken? Top. Dan regel jij dit meteen met de werkplaats of showroom bij een van de dealers. Jij probeert er namelijk altijd voor te zorgen dat de werkplaatsen goed gevuld zijn. Potentiële klanten bellen But that’s not all. Je krijgt namelijk ook een lijst met potentiële klanten die jij vervolgens belt om een interessant voorstel te doen. Denk aan klanten waarvan hun auto al een tijdje niet is onderhouden. Daarnaast geef je advies op maat; heeft de klant al drie keer een kleine beurt ingepland? Raad de klant dan aan om ook eens een grote beurt in te plannen. Dit alles doe je op een vriendelijke manier, waardoor je niet pusherig overkomt. Wie ben jij? Je bent gedreven, enthousiast en een goede dienstverlener. Met jouw oprechte interesse in anderen ben jij in staat om op een prettige, maar overtuigende wijze, klanten aan het bedrijf te (blijven) binden. Jouw nummer één taak is dus het tevreden houden van klanten én dealerbedrijven. Hier helpt de 7 minute-regel ook bij: wordt de telefoon bij dit contactcenter niet binnen zeven minuten opgenomen? Dan wordt de klant doorgeschakeld naar een dealer. Werkdagen en -tijden Het klant contact center is geopend van maandag tot en /met vrijdag van 09:.00 tot 21:.00 uur en op zaterdag van 10.:00 tot 16:.00 uur. Jij geeft je beschikbaarheid aan en wordt daarna flexibel ingeroosterd. Over het bedrijf Als parttime klantenservice medewerker ga je aan de slag bij Louwman Dealer Group, een groeiend familiebedrijf met vestigingen in heel Nederland. Jij gaat aan de slag op het klantcontact center in Raamsdonksveer. Vanaf eind 2018 verhuist deze vestiging naar Breda.
Wat wij bieden
 • Een uitdagende baan als fulltime klantenservice medewerker bij een bekende autodealer in de buurt van Breda;
 • Een brutosalaris tussen de € 11,00 en € 13,00 bruto per maand vanaf 22 jaar;
 • Een leerzame baan waarbij je alle ins en outs van een klantenservice-afdeling leert kennen;
 • Ervaring opdoen binnen een van de grootste autodealers in Nederland;
 • Een baan met kans op een vast dienstverband.

Wat wij vragen
 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Heb je al ervaring in de klantenservice? Dan heb je een streepje voor.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je kunt goed met computers omgaan. Ook heb je een streepje voor als je bekend bent met registratie- en plansystemen.
 • Je bent servicegericht, overtuigend en zelfverzekerd.

Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon YoungCapital Uitzendbureau
020 - 653 1544
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Parttime Klantenservice medewerker bij Louwman Group in Raamsdonksveer
Score: 8.3
Stemmen: 50

Vergelijkbare vacatures voor in regio Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Breda