user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur CE Frisdranken, Oosteind

Vacature Oosteind

Consolid
  • Consolid Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Ben jij de ervaren CE Chauffeur voor het transport van frisdranken? Ben jij bekend met een walking floor of een soort gelijk losmiddel? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Oosteind zijn we op zoek naar jou! Je zal hier frisdranken voor Coca-Cola gaan transporteren. Het gehele bedrijf is werkzaam tussen zondag 16.00 uur en zaterdag 16.00 uur. Jouw werkrooster is dan zowel overdag als in de nacht. Dit wordt natuurlijk wel goed afgestemd.

Belangrijk is dat je goed kan aandocken. Dit omdat er wordt gelost met een walking floor. Veelal ligt deze ook bij de klant binnen. Het komt dan ook neer op vakmanschap. Met het lossen hoef je zelf dan ook weinig te doen. Dit omdat de walking floor dit werk voor je doet. Wel dien je emballage mee terug te nemen. Dit zijn zakken met lege flessen er in. Deze zakken zijn niet zwaar, maar het zijn er wel veel. Hierdoor kan het werk als zwaar worden ervaren.

Ben jij de chauffeur die het leuk vind om te werken met een walking floor en geen probleem heeft met het retour nemen van de emballage? Solliciteer dan nu! Wij zijn ook per whatsapp bereikbaar op 06-24926817.

lees meer

Gestelde eisen CE Rijbewijs (incl. Code 95)
Digitale bestuurderskaart
Ervaring als CE Chauffeur is een must
Ervaring met een walking floor of een soortgelijk losmiddel
Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. Consolid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vrachtwagenchauffeur CE Frisdranken, Oosteind
Score: 8.3
Stemmen: 19

Vergelijkbare vacatures voor in regio Oosteind Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Oosteind