line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down

Vacature Persoonlijk begeleider

Vacature Veenendaal

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO, Geen ervaring vereist
  • Tijdelijk contract
  • 24 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een vaste opdrachtgever van Randstad Zorg zijn wij op zoek naar een begeleider die een vaste collega wil zijn van een team in Veenendaal. Ben jij op zoek naar een structurele baan met diepgang en een eigen rol op een vaste groep? Reageer dan snel.

Over de locatie:
De woonlocatie in Veenendaal is een intramurale woonvoorziening voor ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. De locatie bevat verdeeld over 2 verdiepingen 4 woningen met elk een grote gezamenlijke ruimte en individuele slaapkamers. In totaal wonen er 22 cliënten. Deze cliënten hebben een intensieve zorgvraag. Zij hebben allen zowel een lichamelijke als een verstandelijke beperking en hebben hulp nodig bij ADL handelingen. Sommige cliënten zijn al op hoge leeftijd, wat de bijbehorende problematiek met zich meebrengt, als dementie. Er een wakende wacht aanwezig.

Werken voor Randstad heeft veel voordelen:
- Je geeft zelf op welke dagen jij beschikbaar bent en hebt zo zelf de regie over hoeveel jij voor ons werkt. Wel vragen wij een minimale beschikbaarheid van 2 diensten gemiddeld per week.
- Je kan natuurlijk alleen voor Randstad werken, maar je kan het werken voor ons ook combineren met een andere baan!
- Bij ons kan je je blijven ontwikkelen: Regelmatig bieden wij cursussen en trainingen, waardoor wij jou kunnen helpen om je nóg verder te ontwikkelen.
- Wij betalen je wekelijks uit!

Je zal een salaris verdienen conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 en ook een conforme reiskostenvergoeding ontvangen.

Vanwege de strenge regelgeving in de Zorg zoeken wij begeleiders met een diploma in de Zorg. Ook is relevante werk- of stageervaring een must.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Veenendaal
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Veenendaal