user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Manager callcenter

Vacature Utrecht

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Klant Contact Services (KCS) ondersteunt opdrachtgevers in goed, snel en duidelijk klantcontact. Van advies tot het op grote schaal opvangen van telefoonverkeer. Een flexibele schil voor onze opdrachtgevers. Als zelfstandig onderdeel van Achmea werken we voor diverse Achmea-labels waaronder Centraal Beheer Achmea, FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis. KCS is een mensgerichte organisatie met een focus op resultaat. Het geluk van onze medewerkers en doelstellingen realiseren voor onze opdrachtgevers staan voorop.

WAT GA JE DOEN?
Als Client Service Manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 10 teamleiders, indirect voor de klant contact specialisten die werkzaam zijn op de verschillende KCS locaties en de commerciële doelstellingen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de opdrachtgever voor de operationele performance en verantwoordelijk voor het relatiemanagement.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever voor de uitvoering van de huidige operationele doelstellingen en initieert en adviseert proactief over mogelijke uitbreiding c.q. inrichting van de projecten. Je stelt de operationele rapportages op en voorziet deze van een (tactische) onderbouwing voor de opdrachtgever.

Je evalueert de uitvoering van het operationeel beleid, analyseert data uit verschillende systemen en signaleert afwijkingen, verbeter- en knelpunten. Draagt zorg voor de optimalisering van de (overstijgende) organisatieprocessen.

WIE ZOEKEN WE?
Voor een goede uitvoering van de functie heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van management- en analysetechnieken zijn vereist. Je beschikt over uitstekende leidinggevende vaardigheden en bent een goede gesprekspartner naar de opdrachtgever toe. Je hebt een visie over de wijze waarop klantcontact uitgevoerd moet worden. Deze visie kan je vertalen in concrete doelstellingen, acties en stijl van leidinggeven waarbij je rekening houdt met de organisatie en de medewerkers. Je hebt ruime kennis van en ervaring met de LEAN-methodiek.

WAT HEEFT KCS JOU TE BIEDEN?
Wat wij je bieden is een veelzijdige functie in een organisatie waar werkplezier hoog in het vaandel staat. Voor deze functie geldt een salarisindicatie van minimaal € 3.780,- tot maximaal € 4.725,- bruto per maand op basis van 40 uur. Een laptop en mobiele telefoon behoren tot het arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast kent KCS uitstekende arbeidsvoorwaarden met korting op verzekeringen, pensioenopbouw met een werkgeversbijdrage, 26 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding. Het betreft een fulltime functie.Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Utrecht
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Utrecht