user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature (meewerkend) Logistiek Teamleider

Vacature Roermond

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO, Starter
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

(MEEWERKEND)TEAMLEIDER LOGISTIEK – FULLTIME – VAST - ROERMOND

Neem jij een team op sleeptouw? Heb je affiniteit met Logistiek en zit leidinggeven bij jou in het bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een groeiend productiebedrijf in de omgeving van Roermond zijn wij voor de logistieke afdeling op zoek naar een zelfstandige logistiek Teamleider.

MIJN PLEK IN HET TEAM?

Je zult werkzaam zijn in een hecht team dat uit 10-15 medewerkers bestaat, voornamelijk heftruckchauffeurs. Dit betreffen vaste krachten en flexkrachten. Je bent verantwoordelijk voor de gehele aansturing in het warehouse. In deze rol rapporteer je direct aan de distribution manager die zijn werkzaamheden op meerdere locaties uitvoert.

HOE ZIET JOUW WERKDAG BIJ DSV ERUIT?

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in dagdienst. De medewerkers in het warehouse werken wel in een 2-ploegensysteem.

Je werkzaamheden bestaan uit:
- Aansturen van magazijnmedewerkers (10-15), indien nodig zelf de handen uit de mouwen steken;
- Behalen voor door management gestelde KPI’s.
- Zorgen dat targets worden gehaald;
- Opleiden en begeleiden van nieuwe werknemers;
- Zorgdragen voor een veilige werkomgeving;
- Verantwoordelijk voor de (personeels)planning;
- Voeren van beoordelings-, ontwikkelings-, en functioneringsgesprekken;
- Het oplossen van problemen die zich voordoen binnen het warehouse;

WAT IS BELANGRIJK OM DE FUNCTIE TEAMLEIDER LOGISTIEK SUCCESVOL IN TE VULLEN?

Wij zoeken een collega die over de volgende vaardigheden beschikt:
- Minimaal MBO+ opleiding bij voorkeur in Logistieke richting;
- Leidinggevende logistieke ervaring;
- Goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré;
- Werkervaring binnen de Logistiek (dit mag ook middels bijbanen);
- Kennis met het Microsoft Office pakket;
- Kennis van ERP & WMS systemen;
- Sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

WERKEN VIA RANDSTAD LOGISTIEK?

Randstad Logistiek is gespecialiseerd in de bemiddeling van Logistiek personeel op MBO-niveau (niveau 3-4) en HBO-niveau. Voor zowel tijdelijke als ook vaste banen. Tevens doen we veel Werving & Selectie opdrachten. Jouw ambities, vaardigheden en competenties zijn onze uitgangspunten om passend werk voor je te zoeken. Wij komen graag met je in contact.

Salaris voor deze functie varieert tussen de €2.400 - €2.900 bruto per maand. Afhankelijk van opleiding en ervaring. Werving & Selectie is bespreekbaar voor deze functie.

INTERESSE?
Voor meer informatie nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen? Liever direct online solliciteren? Gebruik de ‘sollicteer’ button, upload je CV en schrijft een sterke motivatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Roermond
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Roermond