user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Adviseur particulieren bij ING Limburg

Vacature Roermond

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jij zorgt als adviseur in één van de bankfilialen in regio Limburg voor een warm welkom en een persoonlijke ontvangst van iedere bezoeker. Je analyseert de specifieke situaties van de klanten en geeft van daaruit advies over financiële vraagstukken.

Eén van de leuke dingen aan deze baan is dat je de klanten het hemd van het lijf kunt vragen. Met de antwoorden die je krijgt kun je op maat advies geven. Dit doe je niet bij iedereen en ook niet op je eerste werkdag, Naarmate je meer ervaring opdoet, krijg je meer bevoegdheden en wordt je baan dus interessanter. Ondertussen kun je goed kijken waar je zelf doorgroeikansen ziet.

Mensen komen ook binnen voor en nieuwe betaalpas, spaarrekening voor een kleinkind, reisverzekering of een rekening voor een bedrijf. Je bent de vraagbaak voor de dagelijkse bankzaken. Daarbij zie je ook kansen, je geeft leads door aan je collega's van bijvoorbeeld Hypotheken, Pensioenen en Zakelijk. En online bankieren en selfservice automaten: jij weet er alles van en inspireert klanten bovenal in het gebruik hiervan.

Wie ben jij:
Je hebt een HBO-diploma, krijgt energie van contact met mensen en je hebt een helder verhaal over waarom je bij ING aan de slag zou willen. Je draait je hand niet om voor een mogelijk financieel toekomstscenario of een balans. Ervaring met persoonlijk klantcontact heb je opgedaan in bijvoorbeeld een restaurant, bar, hotel, winkel of een bouwmarkt.

Je bent betrokken en deskundig. Voorwaarde voor succes is dat je verbinding maakt met klanten, naar hun verhaal luistert en écht meedenkt. Je neemt tenslotte alleen advies aan van iemand die je vertrouwt.

Bekijk dit filmpje voor een impressie van de baan: https://www.youtube.com/watch?v=WI3j8c9gXiw&feature=youtu.be (link kopiëren in browser)

Wat bieden wij:
Een salaris van € 15,05 bruto per uur, per OV worden je reiskosten volledig vergoed, de Wft cursussen op kosten van Randstad en een uitdagend inwerkprogramma van ING. Binnen drie maanden ben jij een veelbelovende allround Adviseur. Startdatum in overleg.

Heb je interesse? Reageer dan via de button met een recent cv en een sterke motivatie.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Roermond
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Roermond