user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature HR Assistent

Vacature Amsterdam

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een internationaal bedrijf in Amsterdam dat zich focust op digitale communicatie, zijn wij per direct op zoek naar een HR Assistent. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en houd jij ervan te werken in een creatieve, professionele organisatie? Lees dan snel verder!

HR Assistent | 32 uur per week | MBO+/HBO | Amsterdam

HR is een essentieel deel van de organisatie en een belangrijke factor in het bereiken van strategische groei. Jouw taak is om te ondersteunen in het creeren van een mensgerichtte organisatie waar jouw collega's hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

JOUW WERKZAAMHEDEN
Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de HR-afdeling. Je werkt samen met de HR Manager, een slimme en creatieve dame. Zij zoekt niet alleen een assistent, maar ook een sparringspartner. Vind jij dat er iets beter kan of zie jij het als een uitdaging om processen te verbeteren? Zeg dit dan! Met jou als HR Assistent zijn alle processen in veilige handen, zoals het aannemen van nieuw personeel, onboarding, evaluaties en de organisatie van trainingen. Je bent bij voorkeur goed bekend met de wetgeving en zorgt ervoor dat de administratie en personeelsdossiers altijd up to date zijn.

JOUW PROFIEL
Bij voorkeur heb je ervaring met HR, tijdens je opleiding of in een eerdere functie. Kandidaten met secretariele ervaring en affiniteit met HR worden ook zeker uitgenodigd om te solliciteren. Belangrijk is dat je punctueel, gestructureerd en tegelijk een mensenmens bent. Jij heb bijvoorbeeld tijdens je studie niet alleen in de boeken gezeten, maar bent actief geweest in studieverenigingen of hebt je op een andere manier ontwikkeld tot een stevig persoon. Essentieel voor deze functie is dat je uitstekend Nederlands én Engels kunt spreken en schrijven.

WAT KRIJG JE TERUG?
Je komt te werken in een snelgroeiende, professionele organisatie waar ruimte is voor jouw inbreng. Je collega's zijn creatief en communicatief vaardig, bij voorkeur ben jij dit dus ook. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De richtlijn voor een HBO-starter is €2500,- bruto per maand op fulltimebasis en voor iemand met meer ervaring is de indicatie rond de €3000,- bruto per maand. De startdatum is zo snel mogelijk.

SOLLICITEREN?
Om te solliciteren kun je je cv en motivatie aanleveren via de sollicitatieknop. Eerst nog wat vragen over de functie? Bel dan Amir Azimi op 0205198432. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Amsterdam
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam