user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Medewerker Personeelsadministratie

Vacature Amsterdam

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ga jij graag comfortabel op je sneakers naar je werk? Klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van contracten, in- en uitstroom, pensioenzaken, ziekteverzuim en andere personeelsadministratie? Ben jij bovendien een tikje trendy en voel jij je thuis in een retail organisatie waarin footwear design centraal staat? Dan is deze functie als HR medewerker in Amsterdam iets voor jou!

HR MEDEWERKER | PERSONEELSADMINISTRATIE | 32 uur | AMSTERDAM | 2500 bruto per maand

De organisatie
Een hip & happening bedrijf in hartje Amsterdam dat hard aan het groeien is, zoekt een nieuwe collega voor de HR afdeling. “A shoe that bridges the gap between streetwear and high-end fashion”. Hippe, handgemaakte maar betaalbare footwear. Creativiteit, design en innovatie. Dit is kort gezegd waar zij voor staan. Het bedrijf is volop aan het groeien en daarmee op zoek naar een nieuwe collega op de HR afdeling.

De job
Als medewerker personeelsadministratie en salarisadministratie verzamel, coördineer en controleer je de aanlevering van gegevens en draag je zorg voor een correcte en tijdige (salaris) verwerking. Daarnaast denk je mee over HR projecten en help je workshops en teamuitjes te organiseren. Mochten medewerkers vragen hebben over bijvoorbeeld hoeveel shoptegoed zij nog over hebben, dan kunnen zij bij jou terecht. Mocht jij het leuk vinden, dan kun je verantwoordelijk worden voor de recruitment activiteiten en draag je bij aan de indiensttredingsprocedure van nieuw personeel.

Wat bieden wij jou:
Je komt terecht in een inspirerend en divers team met mensen met verschillende achtergronden. Met alle collega’s samen lunchen met een plaatje op de DJ tafel erbij? Dit is de dagelijkse traditie. Omdat het bedrijf volop in groei is zijn er voor jou genoeg doorgroeimogelijkheden en loopbaanpaden om te bewandelen. Naast een mooi salaris krijg jij 900 euro shoptegoed per jaar cadeau!

Wat wordt er van jou verwacht:
Jij bent enthousiast, communicatief en bij voorkeur heb jij ongeveer 1 à 3 jaar ervaring als HR assistent of medewerker personeelsadministratie. Je hebt ervaring in een creatieve of fashion omgeving gewerkt en je kunt je werkzaamheden ook uitstekend in het Engels uitvoeren. Bovenal ben jij gemotiveerd, zelfstandig en heb je een klik met trendy footwear.

Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij deze trendy familie in Amsterdam? Solliciteer dan nu via de sollicitatie button of neem contact op met Anne Dumont via anne.dumont@nl.randstad.com of 020 519 7275. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Amsterdam
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam