user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Bijbaan in de Logistiek: Magazijnmedewerker

Vacature Amsterdam

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Gezellig samen keihard aan de slag! Goed verdienen! Mouwen opstropen en gaan! Werken in één van de grootste food magazijnen van Nederland. Wel een bijbaan voor studenten die zich niet uit het veld laten slaan en de portemonnee willen vullen als magazijnmedewerker.

Parttime - Amsterdam - Ploegendienst

Omschrijving
Een groothandel die ervoor zorgt dat de restaurants in Nederland voorzien worden van kwalitatief en goed voedsel. Van vlees tot vis, vegetarisch, dranken met en zonder alcohol. In dit magazijn wordt alles verzameld en klaargezet om verzonden te worden. Dat dit snel moet en zonder gemor, dat is duidelijk. Dat je dit niet alleen doet maar juist in een team van andere studenten die net als jij het heerlijk vinden om als magazijnmedewerker de schouders eronder te zetten en na te denken over waar de verdiende euro¿s aan uitgegeven kunnen gaan worden!

De job
Het is bijna alsof je iedere dag op wintersport bent. Want horecaproducten horen natuurlijk vooral thuis in de koelkast. Dit magazijn is dan ook het beste te vergelijken met een gigantische koelkast. Goed warm gekleed moet je hier dan ook zeker zijn! Je warmt jezelf op door alles goed en snel klaar te zetten en door goede gesprekken met je teamleden.

What's in it for you
Een leuke groep collega studenten en vooral `good pay!' Het basissalaris wordt aangevuld met ploegentoeslagen en een kou toeslag. Ofwel, net zoveel uren werken als in de horeca, alleen ga je als magazijnmedewerker met meer centen naar huis! Daarnaast is deze bijbaan een mooie aanvulling op je cv. Waar jij ook gaat werken na je studie; je laat door deze ervaring zien dat je uit het juiste hout gesneden bent en geen moeite hebt om een stap harder te lopen.

Idéale Student
- Is flexibel met werktijden en temperaturen
- De grappen en grollen van een magazijn zijn jou niet vreemd
- 7-16 uur beschikbaar, mocht je nu zo van de bijbaan in de kou genieten staat de vacature voor magazijnmedewerker ook voltijd open!

Reageren?
Solliciteren is gemakkelijk! Je reageert via onderstaande sollicitatiebutton of je belt/ emailt met Kevin Roovers. Hij zit bovenop deze uitdagende vacature en praat je graag bij. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 0205691210
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
16
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Bijbaan in de Logistiek: Magazijnmedewerker
Score: 9.6
Stemmen: 37

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam