user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Administratief Medewerker

Vacature IJmuiden

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Een warm welkom, een lekkere kop koffie. Een omgeving waar jij naast jouw administratieve kracht, ook het visitekaartje bent voor cliënten die een bezoek brengen aan de notaris. Klinkt dit voor jou als thuiskomen? Lees dan snel verder, want voor een kleinschalig notariskantoor in IJmuiden zijn wij per 1 mei op zoek naar een administratief medewerker!

Administratief Medewerker
IJMUIDEN - TIJDELIJK MET UITZICHT OP VAST - FULLTIME

Jouw nieuwe baan
Werken in een kleinschalig bedrijf, waar je op een vlotte en informele manier met jouw collega’s omgaat, dat spreekt jou aan. Bij dit kleinschalige notariskantoor, staat voorop dat de cliënten zich op hun gemak voelen. Een gevoel van thuiskomen, voor de cliënt, maar ook voor jou in jouw nieuwe werkomgeving. Jouw rol als administratief medewerker bij dit notariskantoor is heel allround. Je bent veel bezig met het geven van administratieve ondersteuning voor de notaris, vaak ook op het gebied van juridische administratie. Zoals bijvoorbeeld het invoeren van ondernemingsrecht dossiers in het systeem Qu-Bis, het voorbereiden van aktes of bijvoorbeeld het verzorgen van stukken die nodig zijn voor het inschrijven van vennootschappen. Maar ook ben jij degene die verantwoordelijk is voor het behandelen van de binnenkomende post en e-mails én bij jij degene die cliënten welkom heet bij hun bezoek aan het notariskantoor.

Wat bieden wij jou?
In deze functie kom je terecht in een warm bad, met een vlotte en open sfeer waarin jij met jouw collega’s samenwerkt. De functie is in eerste instantie een fulltime functie voor de periode van vijf maanden, maar indien het van beide kanten bevalt zal jij daarna waarschijnlijk voor drie dagen per week kunnen blijven. De baan biedt bovendien veel afwisseling in werkzaamheden, waardoor jij jezelf zowel op (juridisch) administratief gebied kan ontwikkelen, maar ook op het gebied van office management en het ontvangen van cliënten.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Je bent iemand die zich thuis voelt in een klein bedrijf, waar je ook veel verschillende taken oppakt. Je bent iemand die makkelijk schakelt tussen de verschillende werkzaamheden en jij haalt hier ook jouw plezier uit. Een kopje koffie inschenken voor een cliënt, een akte administratief verwerken of dossiers archiveren; jij draait hier jouw hand niet voor om.

Daarnaast:
- Heb jij MBO werk- en denkniveau en minimaal één jaar ervaring in een administratieve functie (bij voorkeur in de juridische sector)
- Je bent iemand die zelf het werk ziet liggen, initiatief neemt en flexibel is
- Je bent communicatief en representatief
- Je woont in de omgeving van IJmuiden en bent vanaf 1 mei voor 40 uur per week beschikbaar

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan maken wij graag kennis met jou! Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Zoë, via het telefoonnummer 020-5197143. Is de vacature helder en kan je niet wachten om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct met een recent CV en beknopte motivatie via de online sollicitatiebutton. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio IJmuiden
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. IJmuiden