user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Assistent personeelszaken

Vacature Amsterdam

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij eager om te leren? Ga jij accuraat te werk en laat jij graag je HR administratieve talenten tot uiting komen? Zie jij deze kans schoon? In het verschiet ligt namelijk een contract bij dit bedrijf op jou te wachten.

HR Assistent
32 – 40 uur in Amsterdam
Vast

Het bedrijf
Jij gaat aan de slag bij een grote internationale distributeur van diverse brillen van luxe merken. Denk hierbij aan merken zoals Cloé, Nike en Calvin Klein. Deze organisatie zorgt ervoor dat de brillen bij de juiste winkels komen. Op deze locatie in Amsterdam zijn ongeveer 130 mensen werkzaam in onder meer het magazijn is door het internationale karakter van het bedrijf de voertaal Engels. Jij komt in deze ondersteunende rol terecht bij het HR-team waar jij een belangrijke rol vervuld.

Jouw baan
In deze functie ben jij een grote ondersteuning van jouw twee andere HR collega’s voor diverse projecten. Zo beantwoord je vragen van het warehouse met betrekking tot hun nieuw tijdregistratiesysteem & Benefitsplaza. In het begin van je werkzaamheden houd jij je in samenwerking met de payrolldienstverleners ook bezig met de salarisadministratie voor Nederland en België. Je buigt je over recruitment vraagstukken en administratieve taken zoals het opstellen van contracten en het verwerken van ziekmeldingen. Aangezien jij het fijn vindt om nauwkeurig te werken zijn deze werkzaamheden je op het lijf geschreven.

Wat biedt deze baan jou?
Door de diverse HR-werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Door jouw ervaring met SAP of een ander ERP-systeem verwerk je onder meer beoordelingsprocessen, salarisverhogingen en bonussen op de juiste manier. Op termijn kun je steeds meer taken naar je toetrekken. Voorzie jij jezelf van een uitdagende baan? Het is een functie voor 32 uur tot 40 uur en het weeksalaris ligt tussen de €2150,- en €2350,-.

Onze ideale kandidaat
Jij hebt een MBO4 opleiding richting HR afgerond en daarnaast heb je minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van personeelszaken. In de meest ideale wereld heb je al eens eerder bij een internationale organisatie gewerkt. Als dit ook nog eens in een logistieke omgeving is geweest, dan heb je des te meer reden om te solliciteren! Jij spreekt zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift en je kunt goed overweg met het gehele Officepakket.

Solliciteren
Zie jij wel brood in deze functie en wil jij aan de slag als HR Assistent? Solliciteren is eenvoudig. Stuur je CV en een beknopte motivatie via onderstaande sollicitatiebutton naar mij op.

Heb je nog vragen over deze functie? Geen probleem! Stel je vraag via anne.dumont@nl.randstad.com of bel mij op het telefoonnummer 020-519 72 75. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Amsterdam
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam