user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectmanager geveltechniek (internationaal)

Vacature Nijmegen

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Projectmanager?
200+ Werkgevers zoeken nu Projectmanagers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Perfectie, innovatie en teamwork is waar onze opdrachtgever voor staat. Is dit ook waar jij voor staat? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Als projectmanager realiseer je de aan jou toegewezen grote (internationale) projecten voor wisselende opdrachtgevers en (internationale) partners van onze opdrachtgever. Samen met hen en je collega’s op het constructiebureau zorg je ervoor dat er een definitief ontwerp wordt uitgewerkt. Je coördineert vervolgens de leveringen aan wereldwijde partners.

Je trekt er geregeld op uit om kansen te onderzoeken, je de lokale normen en contractvormen eigen te maken en je weet een bestendige samenwerking met onze internationale opdrachtgevers te realiseren.
Je levert de kwaliteit waarmee onze opdrachtgever zich onderscheidt en profileert in de markt en je hebt levertijd, planning en financieel resultaat onder controle.

Je neemt de leiding in het value engineering proces met internationale partijen.
Ook neem je actief deel aan productontwikkeling en ondersteun je je collega’s bij het optimaliseren van interne kwaliteits- en veiligheidssystemen. Je werkt samen met de verkoopafdeling binnen het salestraject en je ondersteunt ze bij innovatieve projecten waarbij je samenwerkt met internationale engineerings- en architectenbureaus.

Wij zoeken;
- Je ambieert een internationale rol waarin je techniek, projectmanagement, accountmanagement en contractbeheer kunt combineren.
- Je hebt een HBO+ werk- en denk niveau; opleidingsrichting werktuigbouwkunde of bouwkunde
- Je hebt ervaring in het leiden van complexe (werktuig)bouwkundige projecten of engineeringstrajecten.
- Je bent een bruggenbouwer, iemand die zichtbaar is in de organisatie, kennis van zaken heeft en besluitvaardig is.
- Je beschikt over doorzettingsvermogen en weet van aanpakken.
- Je bent in staat om buiten de gebaande paden te denken, bent pragmatisch, enthousiast, zelfverzekerd en goed georganiseerd.
- Je hebt een pioniersmentaliteit.
- Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.
- Ervaring in de gevelbranche is een pré.

Ons aanbod:
Wij bieden een vaste baan direct bij deze opdrachtgever. Dit betreft een bijzondere en uitdagende positie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een snel veranderende en internationale omgeving met volop ruimte voor professionele ontwikkeling. Daarnaast kun je rekenen op een competitief arbeidsvoorwaardenpakket passend bij deze functie en je ervaring.

Interesse?
Reageer dan via de ‘solliciteer-knop’ met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Gencer Tuter op 0653724474
Hopelijk spreken wij je snel!

Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Projectmanager geveltechniek (internationaal)
Score: 7.6
Stemmen: 51

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Nijmegen