user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature HR Stagiair bij Randstad Specialty Financieel

Vacature Utrecht

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Stage lopen bij de grootste HR-dienstverlener van Nederland?

Stage lopen is meer dan koffie halen! Bij ons loop je stage en kun je jezelf bovendien ontwikkelen binnen één van de snelst groeiende onderdelen van Randstad; Randstad Specialties. Zij bemiddelen een specialistische doelgroep van kandidaten, namelijk: Financieel, Commercieel of Secretarieel. Deze kandidaten zijn niet op iedere hoek van de straat te vinden. De Specialties specialiseren zich dan ook in het “hunten” van de beste kandidaten uit de markt.

HR Stagiair regio Utrecht
(minimaal 4 maanden, minimaal 32 uur)

Wat kan ik na mijn stage?
- Je ontwikkelt je tot top recruiter van kandidaten;
Dit betekent dat wij jou alle tips, tricks, ins and outs leren van het vinden en binden van kandidaten in onze database en natuurlijk online op job boards en Social Media;

- Je ontwikkelt je tot top interviewer van kandidaten;
Na je stage weet jij hoe je een kandidaat echt leert kennen. Je weet welke vragen je kan stellen en de onderste steen boven krijgt!

- Je ontwikkelt je tot specialist;
Jij bent na je stage specialist geworden in het vinden, binden en boeien van schaarse doelgroepen!

Daarnaast ga je samen met collega’s op bezoek bij klanten om de vacatures die binnenkomen door te nemen, om zo de “perfecte match” tussen kandidaat en vacature te maken! Uiteraard komt hier ook een stuk "aftersales" bij kijken.

Welke belangrijke competenties ontwikkel ik:

Ondernemen:
Jij bent in de regie! Wanneer jij de skills hebt gebruik je jouw oordeelsvermogen om het recruitmentproces tot een goed einde te brengen.

Organiseren:
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes en tijdsplanning. Met hulp van jouw stagebegeleider bepaal je zelf prioriteiten.

Presteren:
Wij laten je zien hoe presteren onder druk werkt zonder dat je je druk hoeft te maken!

Adviseren:
Het adviseren van kandidaten is een groot onderdeel van jouw werk. Jij ontwikkelt je tot partner in de zoektocht naar de ideale baan.

Analyseren:
Je analyseert recruitment processen, cv¿s en resultaten uit interviews om zo te beoordelen of organisatie, functie en kandidaat een match zijn.

Gaetano heeft de afgelopen tien maanden stage bij ons gelopen, hieronder lees je hoe hij dit heeft beleefd:
"Ik ben erg blij dat ik bij Randstad Specialties stage heb mogen lopen. Dit komt voornamelijk doordat ik veel vrijheid kreeg, spontane leuke jonge collega's had, niet elke dag op op dezelfde vestiging zat maar vooral omdat ik er super veel heb geleerd. Kandidaten warm maken voor een vacature, kandidaten voorbereiden voor een sollicitatie gesprek en te horen krijgen dat de kandidaat mag starten bij zijn of haar nieuwe baan zijn één van de leukste dingen tijdens deze stage!

Het fijne van Randstad is dat hier erg veel wordt georganiseerd voor het personeel en de stagiaires. Gezellige borrels, samen lunchen, team uitjes, verschillende trainingen volgen en de landelijke stagedag. Tijdens deze stage dag komen alle stagiaires van Randstad en Tempo-Team samen om verschillende activiteiten te doen en om te netwerken. Je ervaringen delen met andere stagiaires heb ik ervaren als zeer prettig.

Gedurende mijn stage is ook mijn netwerk gegroeid! Mocht ik klaar zijn met studeren dan weet ik bijna zeker dat het netwerk dat ik heb opgebouwd erg handig kan zijn bij het vinden van een baan!

"Niet reageren op de vacature is echt een gemiste kans!"

Ben jij enthousiast geworden van deze tekst en zie jij jezelf wel werken bij Randstad? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Reageer met cv en motivatie via onze website.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
32
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Utrecht