user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verkoper gezocht! Budget Energie Hoorn 16-24 uur

Vacature Hoorn

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ga jij graag het gesprek aan? Weet jij met jouw persoonlijke benadering klanten te enthousiasmeren voor Budget Energie? Start dan als verkoper bij Budget Energie in Hoorn!

Als verkoper bij Budget Energie werk je in de Media Markt om mensen blij te maken met een eerlijke en écht groene energieleverancier! Jij bent enthousiast en weet dit makkelijk over te brengen op mevrouw de Vries door jouw persoonlijke benadering. Doordat jij met haar het gesprek aangaat, weet je dat zij eigenlijk niet op de hoogte is van haar huidige leverancier. Als verkoper weet je mevrouw de Vries precies te vertellen welke voordelen zij heeft als zij overstapt op Budget Energie en dat tegen een nog lager tarief! Mevrouw de Vries is heel blij met jouw advies en zit er deze winter weer warmpjes bij voor een aantrekkelijke prijs! Op naar de volgende klanten!

Het gaat om een functie van 16-24 uur. Het salaris start op €11,- bruto per uur dat kan oplopen tot €22,- bruto per uur wanneer je werkt in het weekend. Ook verdien je bonussen én krijg je reiskostenvergoeding wanneer je reist met het openbaar vervoer of je eigen auto!

Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken voor Budget Energie in Hoorn? Solliciteer dan direct, toch nog vragen? Neem dan contact op met Cathelijne 020-5691406
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
24
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Verkoper gezocht! Budget Energie Hoorn 16-24 uur
Score: 7.3
Stemmen: 18

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Hoorn