user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Platform en De-icen

Vacature Schiphol

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor het winterseizoen 2018/2019 zijn we alvast opzoek naar de-icers voor KLM
Heb jij geen last van de kou, ben jij in het bezit van rijbewijs B, C of/en D, ben jij flexibel inzetbaar en ben jij niet bang om op hoogte te werken? Dan zoeken wij jou!

Als de-icer kom je te werken bij de afdeling winteroperatie van KLM. Hier heb je samen met je collega’s de taak om de vliegtuigen ijsvrij te maken. Dit gebeurd altijd wanneer winterse omstandigheden daartoe aanleiding geven en is de laatste stap in het vertrekproces om te zorgen voor een veilig vertrek.

De werkzaamheden zijn gerelateerd aan het weer en hierdoor erg onvoorspelbaar. Je moet dus flexibel zijn. Het is hollen of stil staan. Het winterseizoen duurt van oktober 2018 t/m April 2019. Mocht het geen de-ice weer zijn, zijn er mogelijkheden om op andere afdelingen te werken op het platform.

Ben jij nieuwsgierig of jij zou kunnen de-icen, reageer dan nu en laat je uitnodigen voor een testdag in mei.

Jij bent:
- Flexibel inzetbaar
- Beschikt over rijbewijs B, C en/of D
- Stressbestendig
- Vindt het niet erg om in de kou te werken
- Beschikbaar van oktober 2018 t/m April 2019

Wat bieden wij:
- Werken voor één van de grootste vliegmaatschappijen
- Vast rooster van oktober t/m april
- Een leuk en gezelligteam
- Dynamische werkomgeving
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
24
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Platform en De-icen
Score: 9.2
Stemmen: 22

Vergelijkbare vacatures voor in regio Schiphol Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Schiphol