user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Operations Officer bij Rabobank in Utrecht

Vacature Utrecht

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Is werken in een internationale omgeving iets voor jou? Spreek jij meerdere talen en wil je deze kennis graag inzetten in een diverse functie bij een van de beste werkgevers van Nederland? Rabobank is op zoek naar een Junior Operations Officer, wil jij samen je collega’s banking beyond borders mogelijk maken? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen
Als Junior Operations Officer ben je werkzaam bij de International Cash Management Service Desk, in het team dat dagelijks rekeningen in het buitenland opent voor zakelijke klanten. Bij een verzoek voor het openen van een nieuwe rekening begeleidt je het dossier van a tot z, daarnaast neem je transactieaanvragen in behandeling die je geheel zelfstandig afhandelt. Naast je administratieve werkzaamheden sta je telefonisch en per mail in contact met onder meer accountmanagers die je adviseert over de operationele cash management mogelijkheden in het buitenland.

In deze functie is geen dag hetzelfde. Je schakelt iedere dag met verschillende nationale en internationale partijen, denk hierbij aan lokale banken, de International Desks, de buitenlandse partnerbanken en in beperkte mate met klanten, je krijgt dus te maken met een grote diversiteit aan personen en land specifieke zaken en regels. Je beheerst daarom zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.

Wie ben jij
Jij hebt net je HBO diploma op zak en je wilt je analytisch vermogen inzetten in de financiële dienstverlening. In het dagelijkse werk ben je doorlopend op zoek naar het optimaliseren van de dienstverlening voor de klant. Er wordt gebruik gemaakt van de LEAN-methode om dat te bereiken, aantoonbare kennis en ervaring hiermee is daarom gevraagd. De beheersing van een derde taal naast je Engels en Nederlands is een pre.

Wat bieden wij
- Salaris tussen 12,75 – 15,94 bruto per uur (afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring)
- Minimaal 36 uur per week beschikbaar
- Je ontvangt reiskostenvergoeding
- een afwisselende en uitdagende functie omdat ons team en onze omgeving doorlopend in ontwikkeling zijn. Dit biedt jou de kans om je te ontwikkelen en om een (internationaal) netwerk op te bouwen

Zie jij jezelf werken op deze dynamische afdeling en wil je je graag verder ontwikkelen in de bancaire sector, reageer dan snel! We ontvangen graag een recent cv met een enthousiaste motivatie brief.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
36
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Utrecht