user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Magazijnmedewerker

Vacature 's-Heerenberg

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij degene die Mainfreight zoekt?
Wij zijn op zoek naar hardwerkende gemotiveerde warehouse medewerkers voor logistiek dienstverlener Mainfreight!

De organisatie:
Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener met locaties in Australië, Nieuw- Zeeland, Azië, Amerika en Europa. Mainfreight heeft een wereldwijd netwerk voor klant specifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het laden, lossen en correct verwerken van inkomende en uitgaande goederen en het verzamelen van goederen (orderpicken). Het warehouse is gevestigd in 's Heerenberg. Er wordt gewerkt in dagdiensten, eerder beginnen of langer doorwerken komt regelmatig voor. Daarnaast worden er in sommige maanden in verschoven diensten gewerkt. Werktijden van 6.00-15.00uur en 15.00-00.00uur. Hierdoor is het van belang dat je in het bezit bent van een eigen auto.

Wij zoeken:
- Orderpickers, Voicepickers
- Hef-/reachtruckchauffeurs
- Medewerkers voor allerlei soorten werkzaamheden zoals inpakken/ompakken, laden en lossen

Wij bieden:
- een functie voor 32 tot 40 uur per week (parttime is ook mogelijk)
- salaris €10,41 bruto voor 21 jr eo, goede reiskostenregeling

Wij vragen:
- Je bent in het bezit van eigen vervoer
- Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal (in verband met voicepicking)
- Je bent flexibel inzetbaar
- Je bent gemotiveerd en kunt nauwkeurig werken

Voor de functie van reach- en heftruckchauffeur dien je in het bezit te zijn van geldige certificaten. Let op: reach- en heftruckchauffeurs worden ook ingezet op andere voorkomende werkzaamheden zoals laden/lossen, (voice) picken. Je zit niet de gehele dag op de truck!

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en wil jij graag het team bij Mainfreight versterken? Reageer dan via de onderstaande link en via de blauwe 'solliciteer' button!

https://goo.gl/forms/T8SsagGxABAwCKJY2
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Magazijnmedewerker
Score: 9.4
Stemmen: 32

Vergelijkbare vacatures voor in regio 's-Heerenberg Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. 's-Heerenberg