user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur CE Veghel

Vacature Veghel

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een groot transportbedrijf in Veghel zijn we op zoek naar trekker oplegger chauffeurs. Het gaat voornamelijk om het bevoorraden van distributiecentra en groothandels in heel Nederland. De goederen worden vervoerd op pallets en je bent zelf verantwoordelijk voor het lossen met behulp van een pompwagen. De voorkeur gaat uit naar chauffeurs die flexibel inzetbaar zijn op zowel dag- als nachtritten. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor parttime vrachtwagenchauffeurs. Voor de dagritten ligt de starttijd tussen 4:00 uur en 6:00 uur en bij de nachtritten tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je in het bezit van het CE rijbewijs met code 95 en een digipas. Ervaring met trekker oplegger is gewenst.

2056063 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vrachtwagenchauffeur CE Veghel
Score: 9.5
Stemmen: 49

Vergelijkbare vacatures voor in regio Veghel Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Veghel