user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur CE internationaal Rosmalen

Vacature Rosmalen

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij een ervaren CE chauffeur, wil jij aan de slag in de internationale distributie, heb jij ervaring op combi met middenas en trekker opleggen er sta je open om op beide wagens te rijden? Lees dan snel verder want dan past deze mogelijk perfect bij jou!

Voor een distributeur van aziatische producten zoekt Randstad een ervaren CE chauffeur uit de omgeving van Rosmalen (max 50km) om per januari 2018 te gaan starten. De klant staat open voor een vast contract indien beide partijen tevreden zijn over de eerste maanden. De klant biedt een werkschema aan van 4 weken werken en de vijfde week een vrije week met behulp van de tijd voor tijd regeling.

Wat zijn de werkzaamheden:

- Internationale distributie door europa (met name Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Hongarije en
Frankrijk maar toekomstig mogelijk ook omringende landen)
- Het is 4 weken werken en dan ben je een week vrij als TVT
- Ervaring met trekker oplegger en combi met wipkar is wel prettig
- Je springt wekelijk van voertuig we hebben 4 auto’s en ik wil een 5de chauffeur om zo de continuïteit te
waarborgen.
- Deze chauffeur krijgt uiteraard bij uitdiensttreding van een andere chauffeur of uitbreiding van het wagenpark
een vaste auto
- Vakantie ed gaan in overleg zodat er altijd 4 chauffeurs zijn voor op de 4 voertuigen
- De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag met uitloop naar zaterdag mocht hij niet binnen zijn uren
de standplaats halen
- Salaris conform BGV cao met een gunstig pensioenfonds

Heb jij interesse in deze functie, ben jij op korte termijn beschikbaar of heb je nog aanvullende vragen over de vacature? Reageer dan snel en dan nemen wij op korte termijn contact met je op.

2058507 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vrachtwagenchauffeur CE internationaal Rosmalen
Score: 9.0
Stemmen: 37

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rosmalen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rosmalen