user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Meewerkend voorman

Vacature Espel

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Meewerkend voorman gezocht!

Wat ga je doen?
Voor een relatie van Randstad dat is gespecialiseerd in het wassen en verpakken van groenten zoeken wij een meewerkend voorman. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor het personeel dat aan de productielijn werkt. Het is belangrijk deze productielijn soepel verloopt en dat eventuele problemen snel worden gezien en verholpen worden. Ook behoord de voorraad telling tot jou taken en doe je een stukje administratie.

Wat zoeken we in onze kandidaten?
- Technisch inzicht
- Flexibele instelling
- Ervaring in het aansturen van personeel
- Ervaring in de agrarische sector
- Heftruck certificaat
- Ervaring met het besturen van een heftruck
- Bereid zijn om in de zomerperiode af en toe een zaterdag te werken

Dit is een functie voor 40-45 uur

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel solliciteer dan snel
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Meewerkend voorman
Score: 8.4
Stemmen: 29

Vergelijkbare vacatures voor in regio Espel Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Espel