user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Als servicegerichte promotiemedewerker leer jij Nederland kennen

Vacature Emmeloord

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jij bent servicegericht. Jij wilt wat van Nederland zien en bent graag op pad. Jij volgt de interne opleidingen van het bedrijf zijn eigen Academy om jezelf te ontwikkelen. En een hotelovernachting voor je werk zie je als extraatje.

Jij levert de klant een service

Je gaat gesprekken voeren met klanten op verschillende locaties in heel Nederland. Dit kan een informatief gesprek zijn over de de telecompakketten die er zijn. Of een oplossingsgericht gesprek over de problemen van een klant. Aansmeren van pakketten doe je dus niet en je wordt niet afgerekend op eventuele verkoop. Dit bedrijf werkt niet met targets. Het draait allemaal om service.

Jij als persoon

Jij maakt makkelijk met iedereen een praatje. Jij kan mensen enthousiasmeren door je kleurrijke verhalen. Als jij hier werkt geloof jij erin dat verkoop en service eigenlijk hetzelfde zijn. Onze opleidingscoaches nemen je vanaf dag 1 mee in de praktijk achter deze filosofie. Uiteindelijk ga je instromen in de Academy van het bedrijf, waar we jouw vaardigheden verder zullen aanscherpen. Je leert mensen goed te observeren, gedrag te herkennen en de juiste vragen te stellen zodat je ze zo goed mogelijk kunt helpen. Na afronding van de Academy ben je gecertificeerd en beschik je over alle vaardigheden voor excellente klantenservice.

Kortom, jij hebt een leuke uitdagende baan bij een bedrijf waar een uitstekende werksfeer voorop staat en waarbij je zelf grote verantwoordelijkheden krijgt. Je kan door middel van je inzet je eigen doorgroeimogelijkheden gaan creëren.

Je gaat wekelijks met een grote en gezellige groep collega’s op pad door het hele land. Zorg dat je vrienden gaan solliciteren voor deze vacature. Hoe mooi zou het zijn om werk en gezellig op pad zijn te combineren?

De reiskosten en de reistijd worden vergoed. Ben je 21 jaar of ouder dan bedraagt het salaris €11,00 per uur. Na het behalen van de opleiding in de eerste paar maanden zal je salaris weer verhoogd worden met €0,50 per uur! Ben je jonger dan 21? Bel dan even om te vragen waar het salaris dan op uitkomt.

Wat vragen wij:

- Jouw werkdagen liggen tussen de maandag t/m vrijdag of dinsdag t/m zaterdag waarin de voorkeur uitgaat naar 5 aaneengesloten dagen beschikbaarheid.

- Je hebt geen moeite met hotelovernachtingen. Bij meer dan 1,5u (enkele reis) reistijd naar die regio overnacht jij in een hotel. (hotelovernachting, reiskosten, reistijd, avondeten en ontbijt wordt vergoed)

- Je werkt in gezellige teams of juist individueel en gaat bij klanten langs met service aan huis.

- Je kunt vanuit je huis binnen een half uur op het hoofkantoor in Zwolle zijn.

- Rijbewijs heeft de voorkeur.

Spreekt deze vacature je aan? Laat het mij dan weten, ik kan je er nog veel meer over vertellen!
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Als servicegerichte promotiemedewerker leer jij Nederland kennen
Score: 7.3
Stemmen: 32

Vergelijkbare vacatures voor in regio Emmeloord Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Emmeloord