user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker spoelkeuken

Vacature Utrecht

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij dolgraag aan de slag in een flexibele spoelkeuken medewerker functie?

Voor het gebied Utrecht zijn we op zoek naar actieve spoelkeuken medewerkers. In deze functie ben je werkzaam op diverse locaties in het gebied. Op basis van weekplanningen word je ingepland bij een locatie. De verwachting is dat je ongeveer 10 tot 25 uur per week ingepland wordt.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opgeruimd en schoon houden van het restaurant en het spoelen van de afwas. Op termijn zijn er eventueel mogelijkheden om door te groeien naar een structurele werkplek.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het een must om flexibel te zijn in je beschikbaarheid en je woont in de directe omgeving van Utrecht. Tot slot is het belangrijk dat je minimaal 3 werkdagen per week beschikbaar bent.

Voldoe jij volledig aan het profiel en ben jij enthousiast geworden? Laat het ons direct weten en solliciteer via onderstaande link! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Medewerker spoelkeuken
Score: 7.1
Stemmen: 23

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Utrecht