user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Stadionmedewerker, bijbaan voor jong en oud

Vacature Amsterdam

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Joris (Manager veiligheidszaken Ajax): "Toen ik in 1997 als steward begon had ik nooit kunnen vermoeden dat ik van deze hobby mijn werk als veiligheidsmanager zou kunnen maken. Ik kan iedereen deze leuke, dynamische en leerzame bijbaan aanbevelen"

De Amsterdam ArenA is de thuisbasis van AFC Ajax en het Nederlands elftal en hét podium voor topconcerten, dance events en zakelijke bijeenkomsten. De Amsterdam ArenA verwelkomt jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers. Als steward van de Amsterdam ArenA ben jij hét aanspreekpunt voor onze enthousiaste bezoekers. Een afwisselende, vaste bijbaan waarmee jij kan bijdragen aan het succes van de grootste en mooiste evenementen van Nederland.. Elke maand werk je bij 2 tot 5 evenementen zoals de thuiswedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal, Toppers in Concert, grote internationale artiesten en Sensation! Als visitekaartje van het stadion informeer, controleer en begeleid je de bezoekers met een stralende lach. Samen met het stewardteam maak én behoud je de goede sfeer. Zoek jij een leuke bijbaan met goed carrièreperspectief en waar je in de rest van je loopbaan voordeel van zult hebben? Solliciteer dan meteen.

WIJ BIEDEN:
-Bruto € 8,50 per uur onder de 23 jaar, vanaf 23 jaar € 9,10 per uur
-Parttime werk voor circa 12 - 20 uur per maand
-Interne opleiding theorie en praktijk (2,5 dag theorie, 2 dagen praktijk)
-CV-building en doorgroeimogelijkheden bij een internationaal bekende werkgever
-Werken in een gezellig team!
-Reiskostenvergoeding (op basis van enkele reis)

FUNCTIE-EISEN:
-Vloeiend Nederlands
-Minimaal 2 jaar beschikbaar
-Beschikbaar in weekenden en avonden
-In verband met strenge screening nooit in aanraking geweest met de politie (dus: van onbesproken gedrag)
-Proactief, communicatief vaardig, overtuigend

Ben jij 18 jaar of ouder, spreek je Nederlands en ben je in de weekenden beschikbaar? Reageer dan snel. Stuur je cv op en schrijf een goede motivatie, zodat wij kunnen zien of jij de juiste match bent voor deze baan. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
5
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Stadionmedewerker, bijbaan voor jong en oud
Score: 8.3
Stemmen: 32

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam