user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider Technische Unie Eindhoven

Vacature Eindhoven

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Teamleider?
200+ Werkgevers zoeken nu Teamleiders

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Een leidinggevende functie in een omgeving die geen moment stilstaat - dát is werken bij de Technische Unie in Eindhoven als teamleider.

Wat bieden wij?

- De Technische Unie ontwikkelt je verder tot complete teamleider

- Het startsalaris bedraagt € 2.150,00 bruto/maand o.b.v. 40 uur exclusief toeslagen, afhankelijk van de ervaring.

- Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

- Via Randstad bouw je vakantiegeld op en na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen;

Een baan als teamleider

We geven het woord aan Johan Willeboordse, een van onze teamleiders. Want we kunnen natuurlijk zelf vertellen waarom je op deze functie moet solliciteren, maar Johan kan dat vanuit zijn ervaringen veel beter uitleggen.

Johan, kun je vertellen wat je doet als teamleider van de Technische Unie?

“Ik zorg voor de juiste bezetting, leid mensen op en verzorg een stuk administratie. Ook zorg ik dat de veiligheidsregels worden nageleefd, verzamel ik orders en maak ik zendingen gereed.”

Waar zit voor jou de uitdaging?

“Uitdaging voor ons allemaal, is iedere dag weer dat de goederen op tijd de deur uit gaan. Geen week is hetzelfde. Door de verschillende werktijden start ik de ene week vroeg en dan juist weer laat. Zo kom je steeds met verschillende mensen in contact. Ik heb het heel gezellig met mijn naaste collega’s, waar ik veel mee kan lac

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Teamleider Technische Unie Eindhoven
Score: 7.6
Stemmen: 40

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Eindhoven