user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Administratief Medewerker Bijzonder Beheer bij de Volksbank in Utrecht

Vacature Utrecht

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij die analyticus met een passie voor het bankwezen? Vind je het ook leuk om met diverse partijen te schakelen om je werk zo soepel mogelijk te laten verlopen? Voor de afdeling Schuldsanering, Beslagleggingen en Deurwaarderszaken zoeken we een administratief medewerker bijzonder beheer met een beetje lef.

Wat ga je doen
Als administratief medewerker bijzonder beheer behandel je dossiers waarbij er sprake is van een derdenbeslag of een beslag op het onderpand van een hypotheek. Naast de administratieve taken zoals het blokkeren van rekeningen, het invullen van derdenverklaringen en het uitbetalen van deurwaarders, heb je ook telefonisch contact met de klant en deurwaarders over het verloop van het proces.

De afdeling Schuldsanering, Beslagleggingen en Deurwaarderszaken behandelt dossiers waarbij sprake is van schuldhulp, WSNP, faillissementen en beslagleggingen. Tevens worden dossiers behandeld die uit handen gegeven zijn aan een externe incassopartij.

Wie ben jij
- MBO 4 diploma en ervaring met bijzonder beheer of beslagleggingen óf onlangs behaald HBO diploma
- Je bent 40 uur per week beschikbaar
- Wij zijn op zoek naar iemand met een stevige persoonlijkheid die meedenkt en niet bang is om zijn/haar mening te geven. Je weet snel te schakelen en helder te communiceren.

Wat bieden wij
- Salaris 12,90 bruto per uur
- Je ontvang reiskostenvergoeding
- Een tijdelijke functie met kans op verlenging
- Een uitdagende functie bij een van de grootste banken van Nederland

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdaging in de financiële dienstverlening? Reageer dan snel met een recent cv en een duidelijke motivatie voor de functie medewerker bijzonder beheer.
Voor vragen kun je ook contact met me opnemen.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Administratief Medewerker Bijzonder Beheer bij de Volksbank in Utrecht
Score: 7.2
Stemmen: 16

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Utrecht