user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature SERVICEMONTEUR ELEKTRONICA TE UTRECHT

Vacature Den Haag

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature VACATURE SERVICEMONTEUR ELEKTRONICA TE UTRECHT (VASTE BAAN)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als servicemonteur elektronica? Lees dan snel verder.

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van reparaties aan beveiligingsapparatuur.

FUNCTIE-OMSCHRIJVING SERVICEMONTEUR ELECTRONICA TE UTRECHT (VASTE BAAN)

Installeren, onderhouden en verwijderen van beveiligingsoplossingen en branddetectie- & evacuatiesystemen. Je bent verantwoordelijk voor een goedwerkende installatie.

Ook zijn de volgende werkzaamheden onderdeel van de functie:

Het oplossen van storingen in oplossingen die door ons geplaatst zijn.

Rechtstreeks contact met onze klanten in het geval van vragen over onze oplossingen. Signaleren van commerciële verkoopkansen bij (potentiele) klanten en deze doorspelen naar de sales collega’s.

FUNCTIE-EISEN SERVICEMONTEUR ELECTRONICA TE UTRECHT (VASTE BAAN)

MBO Elektronica

Rijbewijs B

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een VASTE BAAN als resultaat. Niets voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

Randstad Techniek West

Voor vragen neem contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 070- 3118860

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SERVICEMONTEUR ELEKTRONICA TE UTRECHT
Score: 9.6
Stemmen: 51

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Haag