user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Boeken innemen op scholen

Vacature Den Bosch

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 6 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vakantiewerk: Medewerker Inlevertraject

Herinner je je het nog? De zomervakantie is in zicht, alleen nog boeken inleveren en de zomer kan beginnen! Nu je ouder bent kun je dit proces van een andere kant mee gaan maken, en er geld mee verdienen door de boeken in ontvangst te nemen en te controleren voor hergebruik.
Wordt Medewerker Inlevertraject tijdens het inlevertraject bij VanDijk en zorg zo voor een mooie aanvulling op jouw CV en in jouw spaarpot!

Waar je vroeger heel gemakkelijk alleen je boeken op een tafel hoefde te leggen, komt er tijdens het inlevertraject wel wat meer bij kijken. Je bent al ruim voor de komst van de leerlingen aanwezig om voorbereidingen te treffen en na afloop van het inlevermoment help je mee opruimen. Gedurende het inlevermoment voor de leerlingen haal je de ingeleverde boeken op en doe je op locatie (eventueel) extra administratieve werkzaamheden tijdens het inlevertraject.

Je taken als Medewerker Inlevertraject:
- Je bent de buddy van de teamleider en assisteert hem/haar bij het gereed maken van de inleverlocatie;
- Controleren van de boeken op schade of het ontbreken van bijlagen;
- Leerlingen informeren over mogelijk in rekening te brengen schade;
- Laden van de boeken in rolcontainers conform stapelinstructie.

Jij:
- Bent minimaal 16 jaar;
- Bent beschikbaar op 28 juni, 2 juli, 3 juli, 4 juli en / of 5 juli (je hoeft niet alle dagen beschikbaar te zijn);
- Bent woonachtig in Den Bosch, Vught of Boxtel en beschikt over eigen vervoer naar de scholen in deze plaatsen;
- Hebt minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
- Bent stressbestendig en kan de omgeving goed overzien;
- Hebt bij voorkeur rijbewijs B.

Herken jij jezelf hierin?!
En beschik je ook over de eigenschappen zelfstandig, representatief en neem je snel initiatief? Dan kun jij binnenkort gaan bijdragen aan een heerlijk onbezorgd begin van de zomervakantie van de leerlingen, terwijl je lekker bijverdient!

Wordt Medewerker Inlevertraject en neem contact op met Tymon Notermans of Margot van den Heuvel via telefoonnummer 073 – 690 3370 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Bosch