user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature persoonlijk begeleider. 1 op 1 begeleiding.

Vacature Arnhem

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij instappen in het projectteam van Randstad Zorg Professionals dat 1-op-1 begeleiding geeft aan een cliënt in de Gehandicaptenzorg? Binnen een lopend project in Arnhem, zoeken wij versterking van het team in de begeleiding van een volwassen dame.

Deze cliënt is vanuit een crisissituatie doorgeplaatst naar een eigen woning waar zij 1-op-1 begeleiding krijgt. Het eerste doel is bereikt: het stabiliseren en doorbreken van aangeleerde patronen en gedrag. Nu wordt gewerkt aan een volgend doel: de cliënt begeleiden naar een woongroep.

Deze opdracht is een goed voorbeeld van een project wat wij vanuit Randstad Zorg Professionals invullen. Je werkt vanuit een team van ervaren mensen en geeft samen de begeleiding vorm.

De locatie biedt een veilige, prettige en huiselijke leefomgeving. De begeleiding en verzorging wordt afgestemd op de individuele vraag en ondersteuning van de cliënt.

Heb jij een goede visie op zorg en weet je deze positief uit te dragen? Ben jij in staat gedrag te lezen en klein te kijken, maar hebt tegelijkertijd de helicopterview in iedere situatie? Dan beschik jij over de eigenschappen die wij zoeken in ons zorgprofessionals.

Wat heb jij nodig om dit goed te kunnen doen:

 afgeronde passende opleiding zoals MBO 4 MMZ, SPW, of HBO SPH, IW of verpleging

 aantoonbare werkervaring in het omgaan met ernstig verstandelijk beperkte cliënten en

gedragsmoeilijke groepen over een periode van > 5 jaar

 ervaring in 1-op-1 begeleiding van cliënten

 hebt een hoge sensitiviteit/gevoeligheid voor signalen vanuit gedrag

 ervaring in bieden van structuur en veiligheid, volgen van een dagprogramma en handelen volgens de werkwijze en protocollen van de organisatie.

Werken vanuit Randstad Zorg Professionals kan op twee manieren: als zzp’er of bij ons in loondienst. De opdracht zoals hierboven beschreven is in ieder geval voor de duur van 6 maanden. Als je kiest voor de laatste optie dan heb je dezelfde zekerheid als wanneer je in loondienst bent bij een zorginstelling. Je krijgt een jaarcontract dat bij goed functioneren om zal worden gezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Je salaris wordt uitbetaald conform de cao gehandicaptenzorg fwg 45 (tussen de €1940 en €2967 per maand, op basis van je werkervaring), je ontvangt een aantrekkelijke reiskostenvergoeding en nadat je deze opdracht hebt afgerond kijken we samen naar een nieuwe opdracht. Mochten we die tijdelijk niet hebben, dan wordt je salaris toch gewoon doorbetaald.

Heb jij interesse in de functie of wil je meer informatie over het werken via Randstad Zorg Professionals? Laat van je horen door je up-to-date CV te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., samen met een motivatie voor je sollicitatie.

Meer weten over ons? Kijk op randstad.nl/zorg-professionals Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Persoonlijk begeleider. 1 op 1 begeleiding.
Score: 7.6
Stemmen: 47

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem