user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Commercieel medewerker outbound bij VodafoneZiggo in Rotterdam

Vacature Rotterdam

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Gaat jouw hart sneller kloppen van het sluiten van een goede deal? Vind jij het leuk om het gesprek met klanten aan te gaan? En weet jij hen weer te enthousiasmeren voor VodafoneZiggo? Kom dan werken als klantenservice medewerker outbound op de retentie afdeling!

HOE ZIET JE DAG ERUIT
Als commercieel medewerker op de retentie afdeling van VodafoneZiggo begint de uitdaging gelijk wanneer je begint. Er zijn namelijk flink wat klanten die gebeld kunnen worden om hen weer te enthousiasmeren voor VodafoneZiggo. Jij begint met Kim die overstapt naar de concurrent wegens te hoge abonnementsprijzen. Doordat jij goed kunt luisteren en de juiste vragen weet te stellen, weet je al snel wat Kim’s behoefte is en welk budget zij heeft. Jij weet haar een aanbod te doen dat zij niet kan afslaan wegens de zeer aantrekkelijke prijs. Kim is weer een tevreden klant en blij met haar keuze voor VodafoneZiggo. Je zit er alweer lekker in en belt met enthousiasme de volgende klant op!

HOE DIVERS IS JE WERK
Je gaat 3 campagnes bellen:
Service Campagne. Je belt klanten die nog een lopend contract hebben, maar die een verhoogd risico lopen om op te zeggen (bv vaak gebeld met klachten).
Pro-actieve campagne: je hebt wettelijk gezien 14 dagen de tijd om klanten terug te winnen nadat ze hebben opgezegd. Een deel van de klanten bel je zelf op pro-actief, het andere deel van de klanten belt jou nav een brief van opzegging (dus soort van inbound).
En soms werk je gewoon op de afdeling retentie inbound om te ondersteunen wanneer het druk is.

WIJ BIEDEN
Jou de mogelijkheid de juiste balans te kiezen tussen werk en privé.
- Contracturen van 24, 28, 32, 36 en 40 uur per week
- Het weekend vrij; je werkt maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00.
- Een salaris van €11,05
- Wanneer je bij de beste 20% van de werknemers zit, krijg je 13,5% bonus over je maandsalaris
- Reiskostenvergoeding

In ruil voor al dit moois dat VodafoneZiggo te bieden heeft, vragen wij van jou minimaal MBO-4 werk-en denkniveau. Ook ben jij flexibel inzetbaar en ben je 2 avonden per week beschikbaar. Jouw eerdere commerciële werkervaring in klantgerichte functies zorgt ervoor dat jij al een voorsprong hebt bij de start. Natuurlijk krijg jij nog een 4-weekse betaalde (!) training waarin jij alle kneepjes van het vak leert en ontwikkelt tot commerciële topper!

Startdatum:
25 juni 2018

Is de functie als klantenservice medewerker bij VodafoneZiggo jou op het lijf geschreven? Twijfel dan niet meer en solliciteer direct! Dit doe je door jouw cv te mailen naar claudia.vdb@nl.randstad.com of tik de sollicitatiebutton aan!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Rotterdam
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rotterdam