user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature E-mail klantenservice voor dé telecomgigant van de wereld bij Transcom in Groningen

Vacature Groningen

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Telecom Engineer?
200+ Werkgevers zoeken nu Telecom Engineers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Kun jij razendsnel typen en weet jij met jouw e-mails een glimlach op het gezicht van klanten te bezorgen? En vind jij het helpen van klanten heel leuk, maar wil je niet de hele dag bellen? Dan ben jij de e-mail klantenservice medewerker voor dé telecomgigant van de wereld voor Transcom in Groningen!

Groningen, dé gezelligste stad van het Noorden, waar jij als e-mail klantenservice medewerker kunt werken! In deze functie zorg jij ervoor dat je elke klant weer geholpen is en blij wordt van de e-mails die jij hen stuurt. Noëlle heeft jou een e-mail gestuurd met een vraag over haar factuur die niet klopt. Jij als e-mail klantenservice medewerker duikt daar meteen in en ziet wat het probleem is waardoor jij ook snel een oplossing hebt. Vervolgens krijg je een mail van Sami over zijn nieuwe telefoon en de problemen die hij daar mee ervaart. Hartstikke vervelend natuurlijk, maar jij weet Sami blij te maken met het repareren van zijn telefoon. En het mooie hiervan? Dat alles binnen de garantieperiode, dus kost het Sami helemaal niets. Geen vraag is hetzelfde waardoor elke dag als e-mail klantenservice medewerker weer een nieuwe uitdaging is!

Dit is iets voor jou als jij:
- Minimaal MBO werk- en denkniveau hebt;
- een ster bent in Nederlandse taal en grammatica;
- kennis hebt van de Engelse taal;
- je eigen rooster wilt inplannen;
- flexibel inzetbaar bent voor 2 avonden per week (tot 20:00 uur) en 2 zaterdagen en/of zondagen per maand.

Wat krijg jij als e-mail klantenservice medewerker?
- Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week;
- €10,50 bruto per uur;
- Bonussen (max. €120 per maand);
- Reiskostenvergoedingen;
- Wekelijks vers fruit én massages;
- Doorgroeimogelijkheden tot backoffice medewerker, kwaliteitsmedewerker of trainer!

Ben jij de e-mail klantenservice medewerker voor dé telecomgigant van de wereld voor Transcom in Groningen? Reageer dan vóór 6 juni door jouw cv te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via de sollicitatiebutton links. Heb je nog een korte vraag? Bel dan Ferdous op 020-5197161. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groningen