user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature verzorgende IG. passie voor de zorg.

Vacature Groningen

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een flexibele baan in de ouderenzorg? Wil jij dat jouw werk goed te combineren is met jouw privéleven, maar ben je wel op zoek naar zekerheid betreft uren en salaris? Lees dan snel verder!

Voor verschillende opdrachtgevers in de provincie Groningen en Drenthe zoeken wij een verzorgende IG. Als verzorgende IG schakel je elke dag tussen verschillende cliënten en speel je in op hun zorgbehoefte. Dit maakt de baan zo uitdagend! Wij zorgen ervoor dat jij als VIG ouderen kunt helpen en energie haalt uit je werk. Wil jij in plaats van zelf zoeken naar een geschikte baan, ons laten zoeken naar de vacature die bij jou past? Dan gaan wij aan de slag! Of dit nou intra- of extramuraal is. Jouw wensen staan centraal!

Laat ons weten wat je precies zoekt en belangrijk vindt in je werk. Ben je op zoek naar een vaste baan of wil je liever op flexibele basis aan de slag, omdat je een andere baan hebt of het wil combineren met je gezinsleven? Geef het bij ons aan en wij bekijken samen met jou waar jij van toegevoegde waarde kan zijn in de zorg. Ook bij een baan op flexibele basis kijken wij graag naar de mogelijkheden naar een contract voor bepaalde periode, zodat je wel de voordelen behoudt van het werken op flexibele basis als uitzendkracht, maar toch de zekerheid hebt betreffende je salaris.

Wat hebben wij jou te bieden?
- werken bij jou in de buurt bij verschillende opdrachtgevers.
- een contract bij Randstad, ook al werk je op flexibele basis!
- jij bent de baas over je werkschema en bepaalt je eigen werktijden- en dagen.
- parttime mogelijkheden van 6 tot 32 uur per week, jij bepaalt!
- begeleiding van een jobcoach.
- salaris tussen de 12 en 17 euro (conform CAO VVT en ervaringsjaren).

Wat vragen wij van jou?
- diploma verzorgende IG.
- recente stage- of werkervaring met ouderen

Ben jij geïnteresseerd en voldoe je aan de eisen? Neem contact met mij op door te solliciteren via de website of jouw CV te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Voor vragen kun je mij ook bellen op 050-8505049 of 06-20037550.

Let op: wij kunnen jouw sollicitatie alleen in behandeling nemen bij werkervaring in de ouderenzorg en een diploma als verzorgende IG. Het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op het moment dat je 100 uur voor Randstad Zorg gewerkt hebt worden de volledige kosten van de VOG vergoedt. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groningen