user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Recruiter

Vacature Amersfoort

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature AMERSFOORT / RECRUITMENT / HR / FULLTIME / WERVING EN SELECTIE / LANGERE TIJD
Vind jij het heerlijk om de hele dag met mensen in gesprek te zijn? Wil jij er aan bijdragen om mensen aan hun nieuwe droombaan of de volgende stap in hun carrière te helpen? Word jij er gelukkig van als andere mensen gelukkig worden van hun werk en houd jij er van om samen met je teamgenoten elke dag weer te werken aan een goed resultaat? Lees dan snel verder en wellicht is dit wel jóuw nieuwe droombaan!
WAT GA JE DOEN?

Als telefonisch recruiter ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van de juiste kandidaten uit de arbeidsmarkt voor een specifieke klant van Randstad. Dit doe je door binnengekomen sollicitaties te beoordelen en te bepalen of iemand op het eerste oog passend kan zijn voor een vacature. Vervolgens ga je zo snel mogelijk met deze mensen in gesprek om erachter te komen of er inderdaad een match is! Bij een goede klik maak je een afspraak tussen de kandidaat en je collega-recruiter om zo hopelijk tot een langdurige match te komen. Gedurende dit hele recruitmentproces ben jij als recruiter verantwoordelijk voor de communicatie naar je kandidaat en je collega. Voor deze baan is het belangrijk dat je heel goed het overzicht in hectische situaties kan bewaren en meerdere ballen in de lucht kan houden. Jij ziet het belang van het juist administreren van alle stappen in de procedure en wat er besproken is met kandidaten. Daarnaast is het erg belangrijk dat je communicatief heel vaardig bent en echt interesse hebt in je gesprekspartner. Alleen zo kom jij als recruiter er goed achter of je kandidaat en je vacature een goede match zijn!
WAT VRAGEN WE?

- Je hebt 0-1 jaar ervaring als recruiter, searcher of intercedent;

- Je hebt HBO werk- en denkniveau, het liefst in de richting P&O;

- Je bent stressbestendig en staat heel stevig in je schoenen;

- Je bent administratief sterk onderlegd.
Ben jij op korte termijn beschikbaar en wil jij graag meer ervaring opdoen binnen het schitterende vak van recruitment? En doe je dit graag bij een zeer goed aangeschreven werkgever die landelijk actief is? Klik dan direct op de ‘Solliciteer’-knop en reageer met een motivatie waarom jij graag deze kans binnen de werving en selectie met beide handen aangrijpt!
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Recruiter
Score: 9.6
Stemmen: 29

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amersfoort