user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator

Vacature Lelystad

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Een mooie job als operator!

Het bedrijf, gevestigd in Lelystad, is op zoek naar een operator die waarde kan toevoegen aan zowel het team als het product.

Ze werken hier in 5 ploegendienst volgens een 2-2-2 schema. Hierna ben je 4 dagen vrij. Je start met een uurloon van €12,32 en krijgt direct een dienstverband bij dit bedrijf.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met het instellen, omstellen en bijsturen van de apparatuur op basis van de planningsgegevens. Je controleert en registreert de productkwaliteit want het gaat hier wel om voedingsmiddelen!

Een storing is voor jou geen probleem, alleen of samen met de technische dienst kom je hier wel uit!

Wie ben jij?

Je hebt relevante werkervaring als operator, het liefst in een voedingsmiddelenomgeving.

Interesse?

Reageer dan via de button of stuur direct je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 053-4838540 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lelystad
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Lelystad