user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Steward Ajax / Johan Cruijff ArenA tijdens concerten en voetbalwedstrijden!

Vacature Almere

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 10 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreek jij makkelijk mensen aan en vind je het leuk om te werken in de Johan Cruijff ArenA tijdens wedstrijden van Ajax, het Nederlands elftal en gedurende concerten zoals de Toppers en Metallica? Pak dan nu je kans om als steward bij te dragen aan de veiligheid en gastvrijheid van de Johan Cruijff ArenA. 

Als steward in de Johan Cruijff ArenA ben je het visitekaartje van het stadion en dit straal je ook uit. Je begeleid de bezoekers maar draagt ook zorg voor veiligheidscontroles (fouilleren). Kortom een leuke baan met veel verantwoordelijkheid waar je in de rest van je loopbaan voordeel van zult hebben!  Jij:
 • bent minimaal 18 jaar oud
 • bent minimaal 1 jaar beschikbaar in de avonduren en de weekenden
 • i.v.m. politiescreening nooit in aanraking geweest met politie of justitie
 • spreekt vloeiend Nederlands 
 • durft op mensen af te stappen
Wij bieden: 
 • Bruto salaris van € 8,66 p/u onder de 22 jaar, 9,27 p/u vanaf 22 jaar en ouder
 • een baan met doorgroeimogelijkheden voor circa 2 tot 5 (Ajax) wedstrijden en evenementen per maand
 • Een interne opleiding (2,5 dag theorie, 2 betaalde praktijkdagen). Na de opleiding ontvang je een officieel certificaat van de KNVB. 

Heb je interesse? Reageer dan snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Steward Ajax / Johan Cruijff ArenA tijdens concerten en voetbalwedstrijden!
Score: 7.7
Stemmen: 34

Vergelijkbare vacatures voor in regio Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Almere