user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Telefonisch medewerker

Vacature Zwolle

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor Unica in Zwolle heb ik een uitdagende vacature open staan voor de functie Telefonisch Medewerker. Ben jij 40 uur per week inzetbaar, woonachtig in Zwolle, heb jij aantoonbare ervaring als Medewerker Klantenservice/telefonisch medewerkers en wil jij heel graag meegroeien binnen deze mooie organisatie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In deze functie heb je veel telefonisch contact met onderaannemers en opdrachtgevers, om stand van zaken op werkzaamheden op te vragen en vanuit daar het overzicht te houden op openstaande bonnen. Moet er daarna nog een vervolgactie komen, dan zet je die uit. Je kunt zowel telefonisch als via de mail informatie en updates binnen krijgen. Het is dus goed als je beschikt over een helikopter view en goed weet prioriteiten te stellen. Naast het telefonische aspect is het ook van belang dat je ervaring hebt in administratieve werkzaamheden en alles overzichtelijk en gestructureerd weet te verwerken. Vanuit jouw klantvriendelijke en kwaliteit gerichte instelling sta je elke onderaannemer en klant professioneel te woord en zorg je ervoor dat de juiste stappen in het proces worden gevolgd. De werktijden liggen tussen 08:00-16:30, maar zouden op termijn ook tussen 07:00 en 19:00 kunnen liggen.

Wat doet Unica?
Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland. Door goed naar de wensen, behoeften en ervaringen van klanten te luisteren weten zij met alle expertise in huis een passende oplossing te bieden voor alle vraagstukken op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek. Unica streeft naar continuïteit. Dit doen zij door kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen!

De beste service verlenen en daarmee de opdrachtgevers ontzorgen, daar zetten de medewerkers van Unica zich dagelijks voor in! Zo ook op deze afdeling waar je dagelijks klanten telefonisch te woord staat en hen verder helpt. Elke dag een stukje beter worden en de dienstverlening beter maken, want we gaan voor onze klanten en we gaan voor resultaat. Dit doen we samen!

Wat vragen wij?
- Je hebt een HBO diploma, het liefst een technische richting (of je hebt affiniteit met techniek) of aantoonbare MBO+ werkervaring;
- Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van telefonisch klantcontact;
- Je kunt goed plannen en organiseren;
- Je bent administratief goed onderlegd en werkt secuur;
- Je hebt een goed analytisch vermogen;
- Je bent oplossingsgericht en klantvriendelijk;
- Je bent communicatief zeer vaardig;
- Je bent geografisch onderlegd;
- Je bent voor langere tijd beschikbaar.

Wat bieden wij?
- Een goed salaris van €13,32,- bruto per uur;
- Reiskostenvergoeding van €0,19 per km (incl. gratis parkeren op het terrein van Unica);
- Trainingen om de klanten op de juiste manier te helpen;
- Fulltime dienstverband;
- Een dynamische werkomgeving;
- Afhankelijk van je opleiding en functioneren de mogelijkheid om intern door te groeien;
- De mogelijkheid om mee te denken en interne processen te verbeteren.

PS. Voldoe jij niet aan de gestelde eisen dan kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie!

Heb jij zin in deze leuke baan en heb je bij voorkeur geen vakantie gepland staan? Reageer dan snel via onze site en laat jouw CV en duidelijke motivatie achter! Let wel, je motivatie is het visitekaartje om uitgenodigd te worden voor een gesprek. Vragen? Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle