user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Warehouse Employee bij TNT Zwolle

Vacature Zwolle

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 15 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben je op zoek naar een bijbaan die je goed kunt combineren met je studie? Ben je je krantenwijk helemaal zat of eist je bijbaan in de avonduren teveel tijd op? Bij TNT Express in Zwolle zijn we op zoek naar medewerkers voor korte avond- of ochtenddiensten.

Een dienst duurt gemiddeld 3 uur. Een ochtenddienst is van 5:30 tot 8:30 en een avonddienst van 17:00 tot 20:00. Het is geheel aan jou welke dagen je wil werken, de enige eis is dat je minimaal 2 diensten beschikbaar bent, dit maakt deze bijbaan ideaal te combineren met je studie!
Bij TNT Express in Zwolle kom je te werken in een jong en dynamisch team. Je rouleert op meerdere taken en krijgt dus te maken met alle facetten van een internationale speler die een deur-tot-deur-netwerk beidt in meer dan 200 landen!

Wat zijn je werkzaamheden?
- Het scannen van pakketten
- Pakketten sorteren
- Het meten en wegen van zendingen
- Het labelen van zendingen
- Het controleren van de juiste begeleidende documenten
- Het wegrijden van kooien (indien in bezit van een heftruckcertificaat)
- Het laden en lossen van vrachtwagens (indien in bezit van heftruckcertificaat)

Wat zijn de functie-eisen?
- Minimaal 18 jaar
- Een flexibele instelling
- Minimaal 2 diensten beschikbaar
- In staat zijn om fysiek zware arbeid te verrichten
- Verklaring omtrent goed gedrag kunnen overleggen (nog niet zelf aanvragen)
- Eigen vervoer en maximaal 30 km reisafstand naar industrieterrein Hessenpoort in Zwolle
- Een geldig heftruckcertificaat is een pré, geen must

Waarom moet je reageren op deze vacature?
- Zeer goed te combineren met je studie
- €9,90 per uur op basis van 21 jarige leeftijd
- Afwisselend werk, veel verschillende taken binnen het warehouse
- Jong en dynamisch team
- Prettige werksfeer

Bij geschiktheid en juiste motivatie zijn er doorgroei mogelijkheden en is het bijvoorbeeld mogelijk om een heftruckcertficaat te behalen. Ook is het mogelijk om de avonddiensten te combineren met een ochtenddienst.

Ben je enthousiast gemaakt en voldoe je aan bovenstaande eisen? kom ons team versterken en reageer dan via onderstaande button! Wij zien graag je cv en motivatie tegemoet. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle