user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker

Vacature Zwolle

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Net terug van vakantie? Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je daarbij wel urengarantie en zekerheid in je werk? En lijkt het je hartstikke gaaf om aan de slag te gaan in de 2 of 3 ploegen en daarbij dus een mooie ploegentoeslag te ontvangen over al jouw gewerkte uren? Dan is SUEZ Zwolle op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?
• Een startsalaris van €10,18 in het uur, excl. ADV
• Een functie in 2 ploegendienst (06.00-14.45uur en 14.45-23.30uur) of een functie in de 3 ploegendienst (8:00-16:00, 16:00-00:00, 00:00-8:00);
• Ploegentoeslagen van 8,75% in de 2 ploegen en 13,75% in de 3 ploegen;
• Een baan waar jij gegarandeerd fulltime werkt!

Wat ga je doen?
Alle materialen die nodig zijn bij Scania om de trucks te bouwen zitten verpakt in boxen. Als de boxen leeg zijn komen ze bij jou terecht. Jij bent verantwoordelijk voor het leeghalen van de boxen. Het beschermingsmateriaal wat erin zit haal je eruit en sorteer je netjes. Daarna ga je de box demonteren en kan de box weer opnieuw gebruikt worden door de leverancier.
Mocht je in het bezit zijn van een heftruckcertificaat, dan kunnen je taken uitgebreid worden met het aan- en afvoeren van de boxen.

Wie ben jij?
• Jij bent minimaal 18 jaar
• Jij beschikt over eigen vervoer
• Woonachtig in de regio Zwolle of bereid om te reizen

Werken bij SUEZ
SUEZ is verantwoordelijk voor het verwerken van het afval op het terrein van Scania. Je kunt hierbij denken aan het werken in een milieustraat, maar voornamelijk ook het leeghalen van kisten en afbreken van pallets. De afdeling palletafbraak is de plek waar jij aan de slag kunt gaan.

Heb je vragen over de vacature? Je kan ons bereiken op 0384257034 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Stappen na je sollicitatie
Wij bellen jou, jij kiest de dienst die bij jou past en gaat op rondleiding bij het bedrijf. Zie je het zitten? Een aantal werkdagen na je sollicitatie ben je aan het werk!

Spreekt de vacature als productiemedewerker bij SUEZ je aan en kan je niet wachten om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton!
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle