user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Warehouse Leading Hand NL

Vacature Zwolle

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor TNT Express in Zwolle zijn we op zoek naar een Warehouse Leading Hand. De Leading Hand zal de Warehouse Team Leader ondersteunen in de dagelijkse operationele aansturing, met als resultaat een verbetering van de dienstverlening en de producitviteit.
Je houdt je bezig met de dagelijkse ondersteuning van de Warehouse Team Leader bij het begeleiden, coördineren en coachen van een groep Warerhouse medewerkers. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers.

Verantwoordelijkheden:
- Medeverantwoordelijk voor handhaving en verbetering van orde, netheid, veiligheid en werksfeer.
- Opvangen en begeleiden van nieuwe medewerkers in en tijdens de processen
- Signaleren van supplies aan de Warehouse Team Leader
- De Warehouse Leading Hand werkt voor minimaal 50% mee in het Warehouse-proces

Vereisten
- VMBO-TL Werk- en denkniveau
- In het bezit van een heftruckcertificaat is een pré
- Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
- Schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse taal is gewenst

Competenties
- Teamspeler
- Verbeteringsgerichtheid
- Klanten begrijpen en tevreden stellen
- Gevoel voor Bedrijfsethiek
- Coaching
- Planning en organisatie
- Flexibiliteit

Ben je geïnteresseerd in de vacature en voldoe je aan bovenstaande eisen? Reageer dan via onderstaande button!
Wij zien graag je cv en motivatie tegemoet.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle