user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Telefonische Verkoop

Vacature Leeuwarden

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor de NDC mediagroep ben ik in Leeuwarden op zoek naar een telefonisch verkoop medewerker. Ben jij lekker commercieel ingesteld?! En ben jij daarnaast pro actief en niet bang om de telefoon in te duiken? Dan ben ik opzoek naar jou!!De NDC mediagroep geeft in het Noorden van het land 3 verschillende dagbladen (Dagblad van het Noorden, Friesch dagblad en Leeuwarder Courant) uit. Daarnaast geven zij wekelijks meer dan 30 verschillende weekbladen uit in de kleinere plaatsen in de Noordelijke provincies.In deze functie ga je aan de hand van een data gedreven proces en via vaste protocollen contact opnemen met prospect en met relaties in Zuid-Friesland om samen met hen te kijken welke producten van NDC het beste bij hun passen. Hierbij kun je denken aan het verkopen van online advertentieruimte, maar ook het verkopen van ruimte op een thema-pagina. Je bent dus eigenlijk een media specialist die telefonische verkoop doet.Het betreft een functie voor 36 uur in de week waarbij de vaste standplaats Leeuwarden is en waarbij de dagen in overleg ingevuld kunnen worden. Bij de start van de functie krijg je een gedegen opleiding en zal je alle inhoudelijke vakkennis die je benodigd bent intern opdoen. Wel is het belangrijk dat je enige sales ervaring hebt opgedaan in het verleden en begrijpt wat de verschillende mediakanalen inhouden. Zie jij jezelf werken op een sales positie binnen een dynamische organisatie? Dan kom ik graag met je in contact. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Medewerker Telefonische Verkoop
Score: 7.2
Stemmen: 49

Vergelijkbare vacatures voor in regio Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Leeuwarden